- 2,472
- 2,016
- 113
Bonus talepte 1000 tl slot deneme bonusu var 10 katı çevrim 10k yap 500 çek bol şans
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sen 40 kat çevir kardeşim diğerlerinde10k yap 500 mu çek bu çocuğu banlayin adminler artık milleti boktan sitelere üye ediyor
Çevrim mi burada sorun sende önceden en azından onda biri olurdu ödeme bakiyemi şimdi çevrim üstüne 20de 1 ödeme diyorlar sen böyle düşünmeye devam ettikçe 20k yap 500 çek de yaparSen 40 kat çevir kardeşim diğerlerinde
dost bu razer Gold nerden alınıyor nasıl oluyor bilgin varmıÇok paraya bile sıkışsam almam giderim 1000 lira razer gold alır 850 dan okutur keyfime bakarım boşa kimlik vermeye değmez
gene mustafa gene y..r.gibi bonus alanlara bol şansBonus talepte 1000 tl slot deneme bonusu var 10 katı çevrim 10k yap 500 çek bol şans
la.dost bu bonus alan olurmu gerçektengene mustafa gene y..r.gibi bonus alanlara bol şans
Özel yerim var faturana yansıt yaparak alıyorum ama bozum muahbbeti yasak ozzel de yardımcı olurumdost bu razer Gold nerden alınıyor nasıl oluyor bilgin varmı
nerden topladın razer goldarkadaşlar bu razer goldda yardımcı olacak varmı.
Mustafa kardeş daha 1 kere düzgün bı bonus paylaştığını görmedim.paylasma kardeş böyle bonuslari senin milletin gözünde degerinide etkiliyor.yani eğer sende bunları alıyorsan üzücü.az kendinize saygınız olsun sen ve senin gibiler yüzünden bonuslar bu hale geldi.su bonus alinirmi su bonus paylaşılır mi? Ayıp ya siteye ayrı sana ayrı ayıp.ha küfür etmişler ha su bonustan su çevrimi istemişler onalara diyorumki bende sizin.Bonus talepte 1000 tl slot deneme bonusu var 10 katı çevrim 10k yap 500 çek bol şans
R10 da bizim yapan kişiler var r10 razer Gold bozum yaz Google a birisinden bozdur gitsin ben orda 2-3 kişi buldum bozduruyorum habirearkadaşlar bu razer goldda yardımcı olacak varmı.
Emeğine sağlıkBonus talepte 1000 tl slot deneme bonusu var 10 katı çevrim 10k yap 500 çek bol şans
Ne güldüm ya gene mustafa gene y...k gibi bonusgene mustafa gene y..r.gibi bonus alanlara bol şans