- 2,545
- 1,343
- 113
10 kat çevrim var 10k yapmaya gerek yok çevrim bitince düzenliyor zaten
Bonus taleptenmi aliyoruzBonus talepte 1000 tl slot deneme bonusu var 10 katı çevrim 10k yap 500 çek bol şans
reis ben anlamıyorum razer golddan alıp bozmak istiyorum da nasıl yapacam nasıl oluyor bilmiyorum reisR10 da bizim yapan kişiler var r10 razer Gold bozum yaz Google a birisinden bozdur gitsin ben orda 2-3 kişi buldum bozduruyorum habire
Sen ne garip adamsın millete sallama Sergen gibi aramızda 21 yaş fark liseli kızlar gibi eleştirip tutuyorsunMustafa kardeş daha 1 kere düzgün bı bonus paylaştığını görmedim.paylasma kardeş böyle bonuslari senin milletin gözünde degerinide etkiliyor.yani eğer sende bunları alıyorsan üzücü.az kendinize saygınız olsun sen ve senin gibiler yüzünden bonuslar bu hale geldi.su bonus alinirmi su bonus paylaşılır mi? Ayıp ya siteye ayrı sana ayrı ayıp.ha küfür etmişler ha su bonustan su çevrimi istemişler onalara diyorumki bende sizin.
eleştirmektemi suç kankaSen ne garip adamsın millete sallama Sergen gibi aramızda 21 yaş fark liseli kızlar gibi eleştirip tutuyorsun
Kral bonus taleptenmi aliyoruz10 kat çevrim var 10k yapmaya gerek yok çevrim bitince düzenliyor zaten
Üslubu yanlış adam paylaşıyor insan gibi beğenmiyorsjm yorum yapmasıneleştirmektemi suç kanka
EvetKral bonus taleptenmi aliyoruz
alındı,tşkrBonus talepte 1000 tl slot deneme bonusu var 10 katı çevrim 10k yap 500 çek bol şans
Onu yapabilsek hemen yaparız. Onu yapabiliyosan zaten paran var demektir.Çok paraya bile sıkışsam almam giderim 1000 lira razer gold alır 850 dan okutur keyfime bakarım boşa kimlik vermeye değmez
Mobil ödeme mi yapacaksınarkadaşlar bu razer goldda yardımcı olacak varmı.
Reften parayı kaldırdı 😂😂😂10k yap 500 mu çek bu çocuğu banlayin adminler artık milleti boktan sitelere üye ediyor
Saçma sapan bonus la paylaşmak aptallıktır bunuSen 40 kat çevir kardeşim diğerlerinde