- 23,316
- 8,054
- 113
Son kararın mı dost attıralım mı evlatlara
Yok Aga tatil yapicam bir kaç gün kalan paraylalahmacun fırınımı açıyon knka kalan paraya
akgül abim hayırlı bayramlar diliyorum ailenle birlikte nice mutlu sağlıklı huzurlu bayramlarınız olsunGel dost hisse girelim bir kanat senin bir kanat benim
Katıldımmmm bol şansssİki sitede Toto etkinliğine katıldım 14 maç bildim 100k garanti son maç kaldı oda gelirse 500k kazanicam site öderse @Shellac izniniz olursa ufak bir dağıtım yapicam
Yapma sakin ol😂Son kararın mı dost attıralım mı evlatlara
Bu arada 14 bilenler arasında 100k bölünüyor bilgin olsun 100 alacam diye umutlanmaİki sitede Toto etkinliğine katıldım 14 maç bildim 100k garanti son maç kaldı oda gelirse 500k kazanicam site öderse @Shellac izniniz olursa ufak bir dağıtım yapicam
Sabaha sıteye gerı vermedeYok Aga tatil yapicam bir kaç gün kalan parayla
Buraya yazarken sesli söyledim duymuş olabilirlerYapma sakin ol😂
tebrik kardeşim resmi wona 20 snYapma sakin ol😂
Hakemi ara bitirsinn maciiSon kararın mı dost attıralım mı evlatlara
can abim şeker tadında bayram diliyorum sana ve tüm sevdiklerine 🤞son dk içine an itibariyle giriş yaptık
Eyvallah dost senindeakgül abim hayırlı bayramlar diliyorum ailenle birlikte nice mutlu sağlıklı huzurlu bayramlarınız olsun
Bölünmüyor diye biliyorum daha 13 bileni bile görmedimBu arada 14 bilenler arasında 100k bölünüyor bilgin olsun 100 alacam diye umutlanma
Devrimci adam tatil yapmaz başkanım kendine gel Halk bize nederYok Aga tatil yapicam bir kaç gün kalan parayla
Antalya'ya gel güzel bi otelde çalışıyorum ağirlarim seni dost🥲Yok Aga tatil yapicam bir kaç gün kalan parayla
Kazanan çıkarsa bölünürBölünmüyor diye biliyorum daha 13 bileni bile görmedim