- 23,316
- 8,054
- 113
Ya benVay badim benim
Ya benVay badim benim
14 bilen cok zor cikar kaldı ki devamlı kim oynuyor o sitelerde birde 2500 yatırım istiyor zor yani bölünmesiİnşallah bölünme muhabbeti doğru değildir
El öpcem 😁o değilde neredeyse aynı dönemde üye olmuşuz devre sayılırız biz
Geçmiş kardeşim geçmiş 20050 mesaja kadar kabul üstü olursa 40 bine yürü diyor 😆Öyle bişeymi varmış 🤣
sen gelme ulanYa ben
vardı elmas dönemi gelmeden önce 😁Öyle bişeymi varmış 🤣
bilmiyoz 😁Ne kazandık şimdi
200k kazandı dostumyzNe kazandık şimdi
Bolunmezse bakalkm200k kazandı dostumyz
ben gelim mi 😁sen gelme ulan
Eklemiş valla siteye bak bilmemiş hiç kimse oderde buraAğalar siteler ekledi 100k 75 çekim verdim gelirse dönüş yapicam buraya şu an siteyi takip ediyorum beklemeye almadılar henüz
Hadı gozun aydın bolunmedıAğalar siteler ekledi 100k 75 çekim verdim gelirse dönüş yapicam buraya şu an siteyi takip ediyorum beklemeye almadılar henüz
Tebrikler tekrar hayırlı olsunAğalar siteler ekledi 100k 75 çekim verdim gelirse dönüş yapicam buraya şu an siteyi takip ediyorum beklemeye almadılar henüz
İçimiz rahatladı hadi bakalımAğalar siteler ekledi 100k 75 çekim verdim gelirse dönüş yapicam buraya şu an siteyi takip ediyorum beklemeye almadılar henüz
Hayırlı olsun dostAğalar siteler ekledi 100k 75 çekim verdim gelirse dönüş yapicam buraya şu an siteyi takip ediyorum beklemeye almadılar henüz