- 5,304
- 3,035
- 113
olm totoda sabit mi la bilen kişiye bölünmüyor mu nasıl kafadan 100k diye söylüyorsunuz
kazandırdık knka ter aktı şeyimizden alnımızda200k kazandı dostumyz
TebriklerAğalar siteler ekledi 100k 75 çekim verdim gelirse dönüş yapicam buraya şu an siteyi takip ediyorum beklemeye almadılar henüz
Tebrikler kralAğalar siteler ekledi 100k 75 çekim verdim gelirse dönüş yapicam buraya şu an siteyi takip ediyorum beklemeye almadılar henüz
kardeşim tebriklerAğalar siteler ekledi 100k 75 çekim verdim gelirse dönüş yapicam buraya şu an siteyi takip ediyorum beklemeye almadılar henüz
İyimis hemen eklemislerAğalar siteler ekledi 100k 75 çekim verdim gelirse dönüş yapicam buraya şu an siteyi takip ediyorum beklemeye almadılar henüz
Biz 🥲200k kazandı dostumyz
Hadi bakalım muro başkanımAğalar siteler ekledi 100k 75 çekim verdim gelirse dönüş yapicam buraya şu an siteyi takip ediyorum beklemeye almadılar henüz
Tebrikler başkanımAğalar siteler ekledi 100k 75 çekim verdim gelirse dönüş yapicam buraya şu an siteyi takip ediyorum beklemeye almadılar henüz
Bunada şükür,,hiç yoktan iyidir,,Ağalar siteler ekledi 100k 75 çekim verdim gelirse dönüş yapicam buraya şu an siteyi takip ediyorum beklemeye almadılar henüz
BolunmemisBolunmezse bakalkm
Dost bu konunun etkinliği bitti de muhabbet konu linklerini paylaşabilirim istersenkazandırdık knka ter aktı şeyimizden alnımızda
Oderler ekledılerseBolunmemis
Sicakk İzmir terler şırıl şırıl akiyorkazandırdık knka ter aktı şeyimizden alnımızda
Bidaha sponsor rol dersen ban geliyor haberin olsun🤣kazandırdık knka ter aktı şeyimizden alnımızda
Besıktas hosgeldın15 kisi saydım ben hepsi aklımda hisse verdim yeter ki dağıt desinnn
Aynn oderlerOderler ekledılerse