- 50,419
- 37,993
- 113
Ne bılsınAdam çekim talebi verdi sen maç diyorsun 🤣🤣
Ne bılsınAdam çekim talebi verdi sen maç diyorsun 🤣🤣
nasılsınCanım reisim dostum
İyiyim nene senden nabernasılsın
Yav nasıl yapım ihtiyar zaten şu iki haftada dünyalar gittilen benim bonusu diom
karpuz usulu😂😂@spiderman beğenen ilk kaç kişiye dağıtım dost öyle mi yapacaksın sen mi seçeceksin
Aynen genelde yarım saatte ödeniyor ama bekleme aldığı zaman içim rahatlardi o yüzdenGenelde yarım satte ödüyor sıkıntı çıkmıyor
Karpuzlamaaaaa diyorsuuuun severiiiixkarpuz usulu😂😂
Miktar biraz yüksek olunca paneldeki kişilerin hesapta nekadar miktar olduğuna bağlı olarak işleme alıyorlarNormalde 5 dakikada beklemeye alırdı 15 dakika oldu almadılar
İçimizi karartma
Uyandır kalksın davar yarın bayram namazı var@spiderman kral ben o sitede vipim zamanında 500 tl yatırdım istersen temsilciyi arayıp uyandırayım bu saatte
ayip olur lo@spiderman kral ben o sitede vipim zamanında 500 tl yatırdım istersen temsilciyi arayıp uyandırayım bu saatte
15 gece bekleme 35 gece ödeme hayırlı olsmAynen genelde yarım saatte ödeniyor ama bekleme aldığı zaman içim rahatlardi o yüzden
Alır başkan site yamuk yapamaz etiket olurAynen genelde yarım saatte ödeniyor ama bekleme aldığı zaman içim rahatlardi o yüzden
Ağzından yalan akıyor onu siler misin@spiderman kral ben o sitede vipim zamanında 500 tl yatırdım istersen temsilciyi arayıp uyandırayım bu saatte