- 56,883
- 16,595
- 113
bende iyiyim hayırlı bayramlar diliyorumİyiyim nene senden naber
bende iyiyim hayırlı bayramlar diliyorumİyiyim nene senden naber
Gec olsun güç olmasın knk gelirAynen genelde yarım saatte ödeniyor ama bekleme aldığı zaman içim rahatlardi o yüzden
Aypibin yolu kayıp ihtiyarayip olur lo
Yılan diye okudum 😄Ağzından yalan akıyor onu siler misin
Gelir gelirAynen genelde yarım saatte ödeniyor ama bekleme aldığı zaman içim rahatlardi o yüzden
Benim de Almanyadan dayı oğlu var şututtgartt dedibenim çuracao dan tanıdıklarım var halledebilirim
Yemin ediyorum şu rakı bardağını alirimBenim de Almanyadan dayı oğlu var şututtgartt dedi
En iyisi adminlerle konusup çekiliş olarak dagıtım daha rahat eder kafan yoksa ona verdin buna verdin 300kişiye versen 1kişiye vermesen söylemediklerini bırakmazlar 😇 @spiderman 😄🙏 kazanç icin tebrikler 🙏🔥@spiderman beğenen ilk kaç kişiye dağıtım dost öyle mi yapacaksın sen mi seçeceksin
Sağol nenem sensin bayram harçlığımı bekliyorum bayram namazına mütakıpbende iyiyim hayırlı bayramlar diliyorum
Alırım derken?Yemin ediyorum şu rakı bardağını alirim
MantıklıEn iyisi adminlerle konusup çekiliş olarak dagıtım daha rahat eder kafan yoksa ona verdin buna verdin 300kişiye versen 1kişiye vermesen söylemediklerini bırakmazlar 😇 @spiderman 😄🙏 kazanç icin tebrikler 🙏🔥
avans aldinm laYemin ediyorum şu rakı bardağını alirim
Seviliyorsun badanacı reisYemin ediyorum şu rakı bardağını alirim
MantıklıEn iyisi adminlerle konusup çekiliş olarak dagıtım daha rahat eder kafan yoksa ona verdin buna verdin 300kişiye versen 1kişiye vermesen söylemediklerini bırakmazlar 😇 @spiderman 😄🙏 kazanç icin tebrikler 🙏🔥
Konuyu yeni gördüğüm için olabilir mi?Adam çekim talebi verdi sen maç diyorsun 🤣🤣
Bncede cekilis artii kime çıkarsaEn iyisi adminlerle konusup çekiliş olarak dagıtım daha rahat eder kafan yoksa ona verdin buna verdin 300kişiye versen 1kişiye vermesen söylemediklerini bırakmazlar 😇 @spiderman 😄🙏 kazanç icin tebrikler 🙏🔥
Saat 12 olunca panel sahibiyle panel çalışanları hesap mutabakatı yaparlar 15 20 dk sonra işleme alirlar @spiderman15 gece bekleme 35 gece ödeme hayırlı olsm
Bol şans kralİki sitede Toto etkinliğine katıldım 14 maç bildim 100k garanti son maç kaldı oda gelirse 500k kazanicam site öderse @Shellac izniniz olursa ufak bir dağıtım yapicam