- 3,144
- 1,573
- 113
105 Bin maaş aliyomus vay beBende onu soracaktım
105 Bin maaş aliyomus vay beBende onu soracaktım
İş ne105 Bin maaş aliyomus vay be
yok dostum slotla hıc aram yok zaten rulet bj fılen oynuyorum genelde ama bu sefer spora yönelicemDinlersin dinlemezsin sana kalmış ama aklın varsa slota hele de pragmatice girme kral bol şans umarım cıkarırsın borc parasını
AdresBizim burda bir abi var.
Yüzde 35 faizli aylık sınırsız kredi veriyor.
Mesela 200 aldın 1 milyon ödersin kabulse gel
Ne iş yapıyorsunyok dostum slotla hıc aram yok zaten rulet bj fılen oynuyorum genelde ama bu sefer spora yönelicem
medikal sektöründe makina teknikeriyım kardeşimMeslek ne kral
medikal sektöründe makina teknikeriyım kardeşimNe iş yapıyorsun
Valla dostum 90 k param vardı dedim bunu100 k yapiym kenara geçiyim uzak duriym biraz 90 k dan geriye hiçbişey kalmadı şuan bonus arıyom diceğim bu kadar gerisini sen anlaGünaydın dostlar bu ay çok açıldık maaştan geriye 60 bin tl para kaldı toplam ödemem 210 bin tl nasıl yaparız da bunun üstesinden geliriz spor mu canlı casınomu dersiniz fikirleri alalım borcları ertleme sansım sıfır malesef
Fabrikamimedikal sektöründe makina teknikeriyım kardeşim
dostum 3 ay ful ödemem giderim var bu ay extra kayıp yasadık borcun arkası olmasa haklısında yenı ay yenı borc demekDostum maaşın yüksek borcu öde tekte zaten odeyemezsin her ay düzenli ödeyerek bitirirsin şimdi farzet ki kaybettin sonrasında keşke en azından elimdeki ile bir kısmını odeseydim dememek için elindeki ile varken ode Emin ol borç öyle bitiriyor kumar ile borç bitmez
Bende aw 12 k lik oldum dün den beri puahhahaValla dostum 90 k param vardı dedim bunu100 k yapiym kenara geçiyim uzak duriym biraz 90 k dan geriye hiçbişey kalmadı şuan bonus arıyom diceğim bu kadar gerisini sen anla
Mis gibi maaşın var millet 3 ay çalışıyor o paraya.medikal sektöründe makina teknikeriyım kardeşim
Elindekinide kaybedersinGünaydın dostlar bu ay çok açıldık maaştan geriye 60 bin tl para kaldı toplam ödemem 210 bin tl nasıl yaparız da bunun üstesinden geliriz spor mu canlı casınomu dersiniz fikirleri alalım borcları ertleme sansım sıfır malesef
Kral sen beni dinle vur 3-4 orana keyfine bak 2 maçı geçmedostum 3 ay ful ödemem giderim var bu ay extra kayıp yasadık borcun arkası olmasa haklısında yenı ay yenı borc demek
evetFabrikami
slotlar her sitede ayarlı sakınmuro allah çarpsın spordanda zerrei miskal kadar anlamıyorum iyimi