Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Stncl / Frıgola

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.00

YoXuL

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,034
10,770
113
O bonusu kac kere cevirsbildin kardes sen?oyle konusuyorzunki sanki 2 kat cevrimli bonus.cevir cevir bitmiyor.ben cok kazandim o bonusu ama hic ceviremedim
Çok çevirdim reis. Yani ilk Kombine yapacan bak bugünkü Kombine de riskli oran yoktu mesala tutmayacak oranlar değil öyle yapınca ilk adımdan sonra geliyor yani

YoXuL

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,034
10,770
113
Yok be aga analiz de bir yere kadar
Ben hava koşullarına kadar bakıyorum bazen sen düşün gerisini hakeme bile bakıyorum. Wep sitelerine girip maç öncesi sakat önemli oyuncu var mı. Seyirci cezası var mı. Sen düşün nasıl bir analiz. Yani bunu her zaman yapıyor muyum hayır

Stncl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,493
8,210
113
Ben hava koşullarına kadar bakıyorum bazen sen düşün gerisini hakeme bile bakıyorum. Wep sitelerine girip maç öncesi sakat önemli oyuncu var mı. Seyirci cezası var mı. Sen düşün nasıl bir analiz. Yani bunu her zaman yapıyor muyum hayır
kanka suan artıdamısın bugun gördüm 20lik bı kupknda baska yaptınmı onu bılmıyom

Hipokrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,635
5,630
113
Prime dönemlerindi agam aen nerelerdesin gözm arıyor valla neler yaptın nasıl işler güçler düzeldi mi biraz
Dost hemen yukseltmeye calisiyoruz kasayi olmuyor kafami zaten tam veremiyorum rahat olmadigimdan dolayi 6 aydir her ay 2-3 zarara girdik bakalim yaz aylari guzel gecer belki. Tumbetli olma yildonumu %100 yatirim bonusu vardi yarin bitiyor onu alamiyorum icim yaniyor.Prime donemim tumbetin %100 bonusuyla baslamisti

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,010
51,002
113
Dost hemen yukseltmeye calisiyoruz kasayi olmuyor kafami zaten tam veremiyorum rahat olmadigimdan dolayi 6 aydir her ay 2-3 zarara girdik bakalim yaz aylari guzel gecer belki. Tumbetli olma yildonumu %100 yatirim bonusu vardi yarin bitiyor onu alamiyorum icim yaniyor.Prime donemim tumbetin %100 bonusuyla baslamisti
Kaça kaç veriyor o

YoXuL

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,034
10,770
113
Maksimum ne kadar yatırıma veriyor. Böyle bonusları hiç takip etmiyorum.

Stncl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,493
8,210
113
o nalet bonusu aldım alalı daha bıkere cevıremedım o sıte den para cekmeye calıstıkca verıyom bana hıc ugurlu gelmıyo orası yatırımı kestım oraya

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,010
51,002
113
3k ya kadar %100 veriyor.Sporda cevrimi 5 kat.Amacim bir yerden 2-3k cekim yapip buraya 2-3k yatirmaktu ama cekim yapamadik hic
İyiymiş de ben bunu almıştım yılbaşında mıydı ne zamandı çeviremediö ilkten kombine salmıştım gelmemişti

Hipokrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,635
5,630
113
o nalet bonusu aldım alalı daha bıkere cevıremedım o sıte den para cekmeye calıstıkca verıyom bana hıc ugurlu gelmıyo orası yatırımı kestım oraya
Ben 1 k atip 45k cektim %100 bonusla sonrasinda da bonussuz cok cektim bana ugurlu gelmisti.Ama ne zaman ki Atlasbete basladim prime donemim bitti atlas benim sayemde yukseldi bu sene 2-3ay da 120k para birakmistim sans bonusu isteyince 100 tl verdi.Dusenin dostu olmaz dedikleri buymus

Stncl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,493
8,210
113
ben de basta 1xbete adapte olamıyordum sağlam dıye gogleden acıp oynamaya calısıyodum ıphone abi indirdim mobili ondan sonra ıyıce cozdum ordan kolay kolay hıc kaybetmedım 10 yatıdıysam en kötü 20 cektım 200 300 atarım arada sallarım 1 2 k verene gelirse 1x den 15 20 kaldırıp gıdıyom

Hipokrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,635
5,630
113
ben de basta 1xbete adapte olamıyordum sağlam dıye gogleden acıp oynamaya calısıyodum ıphone abi indirdim mobili ondan sonra ıyıce cozdum ordan kolay kolay hıc kaybetmedım 10 yatıdıysam en kötü 20 cektım 200 300 atarım arada sallarım 1 2 k verene gelirse 1x den 15 20 kaldırıp gıdıyom
Evet ikinci ugurlu sitem de 1xbetti.Bir gun risk alip guvendigim 7 oran tenis kuponuna 10k attim.70k odemeleri 3dk surdu payfixle

Stncl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,493
8,210
113
Evet ikinci ugurlu sitem de 1xbetti.Bir gun risk alip guvendigim 7 oran tenis kuponuna 10k attim.70k odemeleri 3dk surdu payfixle
doğrudur benım cekımler max 5 dk gecmıyo 5 dk yı büyükleri hep 1x onun dısına cıkmam betcoya valla 5 k atıyom kuponu oynayacam dıye kırk takla atıyom ne lımıt verır ne oynar 1xde bas dırek oynuyo beklemez etmez

Hipokrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,635
5,630
113
Ve harbiden 1xbeti mobile kullanmak daha mantikli daha kullanisli oluyor kazanma ihtimalin artiyor

Stncl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,493
8,210
113
az önce aparkata bu maçı attıydım oynarsan oyna dıye oynadımı bılmıyom 5B3936C3-05B5-4948-9AC5-A2D127016B78.jpeg

Stncl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,493
8,210
113
Ve harbiden 1xbeti mobile kullanmak daha mantikli daha kullanisli oluyor kazanma ihtimalin artiyor
aynen gogleden gırerrsem sttın sene tutturamam suan güncelleme geldı bokettııler bı duzelse kornerı falan favoriye cektırmıyo