- 28,845
- 26,742
- 113
İnciltmeden koy
Aman dayiiiBi cılgınlık yptım azcık
Seref cok onemli bisey knka bunlar onu coktan satip parasini cebine koymuslarReklama bak be 😄
genc adamız dayı sobıyetı yedık enerjı atacak yer arıyoruz
dost olayı nereye getırdın tebrık ederımSeref cok onemli bisey knka bunlar onu coktan satip parasini cebine koymuslar
Ben şerefsiz de pikerim kardo onda sorun yokSeref cok onemli bisey knka bunlar onu coktan satip parasini cebine koymuslar
lokma ne tulumbasıNe yaptın bizim gibi fakir görünebilmek için tulumba tatlısı mı söyledin
Niye gardasim oyle degilmi bu zihniyetti yapan insan Artik seref meselesini gecmistirdost olayı nereye getırdın tebrık ederım
Dayi çilgin kuponunu goremedik insallah siteyi fazla cıldirtmayacak çilginliktadirlokma ne tulumbası
oda serefıne koysun madem dostBen şerefsiz de pikerim kardo onda sorun yok
oyle knk da para her seyı satın alıyor bunlarda normal yanı oyle bı kavram yok ordaNiye gardasim oyle degilmi bu zihniyetti yapan insan Artik seref meselesini gecmistir
küçük bi 500 fazla diil yaDayi çilgin kuponunu goremedik insallah siteyi fazla cıldirtmayacak çilginliktadir
Ver parayiiiiiiiiEkli dosyayı görüntüle 146646
Alt oynamaya döndüm alt bahsı bu alemde oynanabılecek en saglam oyun tarzı aga gol bkle üst bkle olmuyo
Kanka cümlenin türkçe meali ne anlamadımoda serefıne koysun madem dost
bu ısın pırısın dayıEkli dosyayı görüntüle 146646
Alt oynamaya döndüm alt bahsı bu alemde oynanabılecek en saglam oyun tarzı aga gol bkle üst bkle olmuyo
Onu soylemeye calisiyom isteeeeee Ama herkeste bir degil la bedava veren ruslarda var 😀oyle knk da para her seyı satın alıyor bunlarda normal yanı oyle bı kavram yok orda
Dayı 500 TL için burda adam vuran varküçük bi 500 fazla diil ya