- 9,259
- 3,918
- 113
Wonnnnnnnnn
konumuz koy bana degıl mıydıKanka cümlenin türkçe meali ne anlamadım
Tebrikler bu gelmiş dostEkli dosyayı görüntüle 146646
Alt oynamaya döndüm alt bahsı bu alemde oynanabılecek en saglam oyun tarzı aga gol bkle üst bkle olmuyo
onlar sereflıdır dost bedava veren adamdırOnu soylemeye calisiyom isteeeeee Ama herkeste bir degil la bedava veren ruslarda var 😀
Kanka şu de da baglaclarini ayır be 😄😄konumuz koy bana degıl mıydı
dostumuzda serefsız bunlar dedı
bende serefıne koysun madem dedım
bunda anlasılmayacak ne var dost bahıssızlık butun beynı ele gecrmıs
Tebrikler dostonlar sereflıdır dost bedava veren adamdır
kım dı o bı tane her konuya yazıyodu herkez degıl herkes dıye sen mıydın o yoksa dostKanka şu de da baglaclarini ayır be 😄😄
Neden insanlar içinde rencide ediyorsun dostumuzu özelden yazabilirdinKanka şu de da baglaclarini ayır be 😄😄
Zaten para altta dayi tebriklerEkli dosyayı görüntüle 146646
Alt oynamaya döndüm alt bahsı bu alemde oynanabılecek en saglam oyun tarzı aga gol bkle üst bkle olmuyo
Ver parayiiiiiiiialalım
rencıde bedelı papara 21 tl dır bılse yapmazdı cezasını keselım hemenNeden insanlar içinde rencide ediyorsun dostumuzu özelden yazabilirdin![]()
5 kilo mualalım
Aynen öyle faturayı gönderiyorum adresinerencıde bedelı papara 21 tl dır bılse yapmazdı cezasını keselım hemen
Yok lan benim anlamamam ondanmış 😄kım dı o bı tane her konuya yazıyodu herkez degıl herkes dıye sen mıydın o yoksa dost![]()
dayımda 25 kılo olduguna daır soylentıler var dogru mu dayı5 kilo mu
25 kiloyu nasıl yiyecek dostdayımda 25 kılo olduguna daır soylentıler var dogru mu dayı