Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı sukes1982- Bu İş Burda Bitmez Kuponu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
229
Kupon Oranı
3

ixbrahim123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,201
1,178
113
Eğer Allah yukarıda başka forumdaymisim falan beni bilen biliyor dolandirciymisim ya bu forumda 2 senedir burdayım 1 ksii çıksın beni dolandırdı desin hadi

ixbrahim123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,201
1,178
113
Her etkinliğin kendisine çıkmasını istiyor Bi soru çıktımı umutu da çağırıyor beraber ezmeye çalışıyorlar

ixbrahim123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,201
1,178
113
Geçen de geldi konuya geçende sukes dayının kuponun bakıyorduk durduk yere iyi yaliyorsunuz yazdı umut bu da geldi yanında destek veriyor

Guerra06

POKERFACE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
13,418
8,912
113
Her etkinliğin kendisine çıkmasını istiyor Bi soru çıktımı umutu da çağırıyor beraber ezmeye çalışıyorlar
Dost Marley güzel insandır.Sizin aranızda sorun var belliki uzatmamak en makbul olanı.Birbirinizi yoksayın konu kapansın boş yere burada kalp kırmanın lüzumu yok

ixbrahim123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,201
1,178
113
Dost Marley güzel insandır.Sizin aranızda sorun var belliki uzatmamak en makbul olanı.Birbirinizi yoksayın konu kapansın boş yere burada kalp kırmanın lüzumu yok
Sorun yok birader ben tanımıyorum bile dediğim gibi yukarıda Allah var hak yiyen bok yer

ixbrahim123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,201
1,178
113
@sukes1982 dayi sende kusura bakma rahatsız ettim kendi adıma özür dilerim haksız yere sulanmak zoruma gidiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...