- 28,840
- 26,738
- 113
Cok sinirlendim kübadan aldıgım püroyu yaktımHani istanbul beyefendisiydin dayı yakıştı mı bu sana 😄
Yanına
Abi hayirli geceler bol kazancin hayirli sahurlar dostlar geceniz guzel ben kacar
İi geceler cimbomlu
Cok sinirlendim kübadan aldıgım püroyu yaktımHani istanbul beyefendisiydin dayı yakıştı mı bu sana 😄
Abi hayirli geceler bol kazancin hayirli sahurlar dostlar geceniz guzel ben kacar
İi geceler cimbomlu
Clevland vasat başladı dayıCok sinirlendim kübadan aldıgım püroyu yaktım
Yanına
Olsun toparlarClevland vasat başladı dayı
Hadi inşallah dayıOlsun toparlar
Evet dostum 44Erman Malatyalı mısın dost
Neresinden hemşerim Çöşnüğe selamlar 😄Evet dostum 44
Ne kavgası dostum sanal alemde kavga mı edilir almış eline klavyeyi ben yokken sallamışDostum bırakın kavgayı boşverin
Arapgir dostum Aleyküm selam,bizdenden selam ve sevgilerNeresinden hemşerim Çöşnüğe selamlar 😄
Ne kavgası dostum sanal alemde kavga mı edilir almış eline klavyeyi ben yokken sallamış
sen heryere zıplamaya başladın dostNe kavgası dostum sanal alemde kavga mı edilir almış eline klavyeyi ben yokken sallamış
Vay şarapçı dostum benimde kütük Battalgazi.Uzun zamandır gelemedim memlekete ne zaman Malatyalı görsem mutlu oluyorum yeminlen 😄Arapgir dostum Aleyküm selam,bizdenden selam ve sevgiler
Sorun yok adama düzgün dur dedim başka ağzımı açıp bişey söylemedim arkamdan atıp tutmuş yok arkadaşını çağırıyor bana sarıyorlar falan cin olmadan adam, çarpıyorlar bilmem ne Bi dolandırıcı nın bunları demesi koyuyo adamaBeyler amacınız ne sorununuz ne
Ne kavgası dostum sanal alemde kavga mı edilir almış eline klavyeyi ben yokken sallamış
bende Zaten orda değilim dostum bende özledim memleketiVay şarapçı dostum benimde kütük Battalgazi.Uzun zamandır gelemedim memlekete ne zaman Malatyalı görsem mutlu oluyorum yeminlen 😄