- 80,970
- 54,137
- 113
95 94 uzasın bari
Kardeşim kendin gir bırak artık . Ban yedin hala forumun adabını öğrenemedin . Gözünü seveyim@sukes1982 dayım beni kırma liverpoola 1 gol daha gir
fikrimi söyledim sadeceKardeşim kendin gir bırak artık . Ban yedin hala forumun adabını öğrenemedin . Gözünü seveyim
iki lafa bir panzer atıyorsun sendeKardeşim kendin gir bırak artık . Ban yedin hala forumun adabını öğrenemedin . Gözünü seveyim
Kardeşim bir değil iki değil . 10 değil 20 değil kendin oynaiki lafa bir panzer atıyorsun sende
tamamKardeşim bir değil iki değil . 10 değil 20 değil kendin oyna
Reyis konu sahibi rahatsız olursa bunu kendi söyleyebilir bence forum içinde kişisel meselelerinizi tartışmamanız herkes için daha iyi olurKardeşim bir değil iki değil . 10 değil 20 değil kendin oyna
aynen iki lafa bi panzer hemde yan cepheden atıyor bari sahibi sen olsanReyis konu sahibi rahatsız olursa bunu kendi söyleyebilir bence forum içinde kişisel meselelerinizi tartışmamanız herkes için daha iyi olur
Kisisel meselesi mi var . Sen şimdi biri sana küfür etse konuda uyarmayacak misiniz . Kişisel meselesi yok . Kırmadan uyarmaya çalışıyoruz . Çok dikkat çekiyor. Bunu sadece söyleyen ben değilim . Arkadaşınsa sen de uyar her yere atlamayınReyis konu sahibi rahatsız olursa bunu kendi söyleyebilir bence forum içinde kişisel meselelerinizi tartışmamanız herkes için daha iyi olur