- 28,845
- 26,742
- 113
Cansınız hepiniz
sen yaşaki bizde yaşayalim dayii😂😂Cansınız hepiniz
sende cansın reissCansınız hepiniz
sukes1982Sakin forumda herkes bildigini oynar şunu oyna bunu oyna demek dogru olmaz makaramızı yaparız kuponumuzu takıp edelim yetr
Reyis sakin ol önce. Bir sıkıntın varsa özelden yaz kardeşim böyle yazmaman senin için daha iyi olur falan. Herkesin içinde liverpool 1.5 üst yazdı diye bu kadar da üstüne gidilmez insanın. Daha önceden hataları vardı ban yedi bitti gittiKisisel meselesi mi var . Sen şimdi biri sana küfür etse konuda uyarmayacak misiniz . Kişisel meselesi yok . Kırmadan uyarmaya çalışıyoruz . Çok dikkat çekiyor. Bunu sadece söyleyen ben değilim . Arkadaşınsa sen de uyar her yere atlamayın
sabıkalıyız diye vuran vuruyor helal olsun sana reisReyis sakin ol önce. Bir sıkıntın varsa özelden yaz kardeşim böyle yazmaman senin için daha iyi olur falan. Herkesin içinde liverpool 1.5 üst yazdı diye bu kadar da üstüne gidilmez insanın. Daha önceden hataları vardı ban yedi bitti gitti
Bunu bir defa yapmadı . Bunun yüzünden ban yedi . Bilmedigin her şeye atlama dost sana bi tavsiye .Reyis sakin ol önce. Bir sıkıntın varsa özelden yaz kardeşim böyle yazmaman senin için daha iyi olur falan. Herkesin içinde liverpool 1.5 üst yazdı diye bu kadar da üstüne gidilmez insanın. Daha önceden hataları vardı ban yedi bitti gitti
Reyis sende daha yazmazsın heralde😅😅sab
sabıkalıyız diye vuran vuruyor helal olsun sana reis
yok nacinaze fikrimi sundum dayıya dayı beni biliyor sorun yok mesele uzamasınReyis sende daha yazmazsın heralde😅😅
Kral iyi gecelerBunu bir defa yapmadı . Bunun yüzünden ban yedi . Bilmedigin her şeye atlama dost sana bi tavsiye .
Bir defa yazarsın 2 defa yazarsın . Adam samimidir yazarsın . Ama her etkinlik konusu açana aynı şey yazılmaz . Kabul etmedikleri halde dm den de yazıyor . Bir şeyi anla sonra konuş
Yak ufaktan yaksukes1982
Nasıl gidiyor reis
Teşekkür ederim dost hayırlı gecelerKral iyi geceler
marley sende bana yüklenme kardeşim sıkıntı yokTeşekkür ederim dost hayırlı geceler
Formunda Beyfendi nasil olsunYak ufaktan yak
Daim olsun suraya bi futbol kponu atta takip edelim Dayi
Dostum samimi oluruz . Muhabbetimiz olur .Gel benden iste. Şuna oyna de oynamaya çalışırım. Bilen bilir yardim etmeye de çalışırım . Benim muhabbetim olduğu adamlara ben konu açmam direk özelden yazarım . 20 30 da atmam öyle .marley sende bana yüklenme kardeşim sıkıntı yok
Başka bi buji odasına git kardeşim . Burası basket odası 😄Daim olsun suraya bi futbol kponu atta takip edelim Dayi