- 80,970
- 54,137
- 113
biner mi bilmem ama maç alt kokuyorBide miami houstona biner diorum
biner mi bilmem ama maç alt kokuyorBide miami houstona biner diorum
Bol sans bakalim reis
hiç girme o olaya en son 50 lirayı bile bile verdimbeyler mobil bozum yapan varmi aramizda guvenilir biri başka çare kalmadi😂
aldık reis 3000 salaldım bileKg kesin oynayın üzülmesizsiniz bende para yok oynayamıyorum param olsa 300 500 sallarım
başkan çare yok dedim belki aramizdan biri cikarhiç girme o olaya en son 50 lirayı bile bile verdimdolandırıvı oldugunu bile bile hemde bak :d
Teşekkürler sağol dostKime göre ufakbol şans dostum
Dayı şansın açık olsun
Aman bulaşma bugün 400 kusur fatura ödedim elde avucta birşey kalmadı rolling kovalıyoruzbeyler mobil bozum yapan varmi aramizda guvenilir biri başka çare kalmadi😂
betparka at direktbaşkan çare yok dedim belki aramizdan biri cikar
kanka bende ayni ama dedigim gibi yapacak bir şey yok ayin 22 sinde 350 odeme var bir sekil yapmam lazim.varsa guvendiginiz biri onerebilirsiniz baboşlaeAman bulaşma bugün 400 kusur fatura ödedim elde avucta birşey kalmadı rolling kovalıyoruz
2 omacBenfild maçına kg alın hatta 1 bile olabilir
Yüklemişsin 1K bakiyeyi catır catır bas tabi dayı.Beni frenlemeye çalışıyorsun az yatır az bas diye sen hakkını veriyorsun mübarek nasıl iş bu 😄
kostarika ceyregi vermez dayi insallah yanilirim
Gercekmi oynadın benfild maçına mı gelecek emin ol Bi 50 sallarsın bize ayrıca Deportes temuco macıda kg olur temuco kesin ataraldık reis 3000 salaldım bile
0 4 ten 5 4 oldukostarika ceyregi vermez dayi insallah yanilirim