- 5,490
- 2,375
- 113
kartlandan da kazansaydinyakara kartalıma bak be actı kanatlarını sahlandı yine![]()
kartlandan da kazansaydinyakara kartalıma bak be actı kanatlarını sahlandı yine![]()
abu oz abim gibi sevdiğimi biliyormusun senibenım için daha ıyı![]()
valla aynen bende öyle. sonra gelip yağcı diyorlar ya kıl oluyorum. lan bu adam nasıl sevilmez sürekli won pozitif forumabu oz abim gibi sevdiğimi biliyormusun seni![]()
valla adamin iyi niyetini insanlara.umut olmasini samimiyetini seviyorum.valla aynen bende öyle. sonra gelip yağcı diyorlar ya kıl oluyorum. lan bu adam nasıl sevilmez sürekli won pozitif forum
maşallllahhh
akmaya devam bu gece won gecemiz
bosverın gelen yararlanır kımseyle bı alıp veremedıgımız yok ısım gucum yok burda para dagıtıcam hergün 300 tl verdım 2 h aftadır sace gecen gun 600 dagıttımvalla adamin iyi niyetini insanlara.umut olmasini samimiyetini seviyorum.
aynen abi her şeyin farkındayızbosverın gelen yararlanır kımseyle bı alıp veremedıgımız yok ısım gucum yok burda para dagıtıcam hergün 300 tl verdım 2 h aftadır sace gecen gun 600 dagıttım
dagitsanda dagitmasanda senun iyi niyetini yaklasimini seviyorum abi biz genelde kucuk kasayla tekte kaybediyoruz sen kazaniyorsunya o bize yetiyor icimizden sevdigimiz bi insan kaybetmeyip kazanması onun mutlulugu yetiyor aga bana kendi adima konusayim anlık umut doluyor icim kendi kuponumdaki heyecanı yaşıyorumbosverın gelen yararlanır kımseyle bı alıp veremedıgımız yok ısım gucum yok burda para dagıtıcam hergün 300 tl verdım 2 h aftadır sace gecen gun 600 dagıttım
imzamı aatıyorum helal garibooodagitsanda dagitmasanda senun iyi niyetini yaklasimini seviyorum abi biz genelde kucuk kasayla tekte kaybediyoruz sen kazaniyorsunya o bize yetiyor icimizden sevdigimiz bi insan kaybetmeyip kazanması onun mutlulugu yetiyor aga bana kendi adima konusayim anlık umut doluyor icim kendi kuponumdaki heyecanı yaşıyorum![]()
yine mutlu bir aksam baslangiciya bakınnn dalganıza işte amaannn cekım verıyorum