Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin sukes1982 / Günün Kuponları

Kupon Miktarı
244
Kupon Oranı
1.87

akin01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,089
1,353
113
oha harbiden larin napmış bee süper kanadalı

Garip0

Bahtsizgarip.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
5,490
2,375
113
bosverın gelen yararlanır kımseyle bı alıp veremedıgımız yok ısım gucum yok burda para dagıtıcam hergün 300 tl verdım 2 h aftadır sace gecen gun 600 dagıttım
dagitsanda dagitmasanda senun iyi niyetini yaklasimini seviyorum abi biz genelde kucuk kasayla tekte kaybediyoruz sen kazaniyorsunya o bize yetiyor icimizden sevdigimiz bi insan kaybetmeyip kazanması onun mutlulugu yetiyor aga bana kendi adima konusayim anlık umut doluyor icim kendi kuponumdaki heyecanı yaşıyorum :)

orhuneses

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,015
2,528
113
Konuyu beklemede açınca para için gelenler yazmıyor konuya. Çekiliş falan olarak açsaydın totem diye damlarlrdı buraya

akin01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,089
1,353
113
dagitsanda dagitmasanda senun iyi niyetini yaklasimini seviyorum abi biz genelde kucuk kasayla tekte kaybediyoruz sen kazaniyorsunya o bize yetiyor icimizden sevdigimiz bi insan kaybetmeyip kazanması onun mutlulugu yetiyor aga bana kendi adima konusayim anlık umut doluyor icim kendi kuponumdaki heyecanı yaşıyorum :)
imzamı aatıyorum helal garibooo