- 39,275
- 32,929
- 113
Boras baskette iyi gidiyor barem 180.5
gecen hafta afyon 3.ceyrekte 45 sayı attı ormana degısık seyler oluyor bu seneIkıcı per napmıs oyle baya tecavuz
Nba favorin kim dost bu sene içingecen hafta afyon 3.ceyrekte 45 sayı attı ormana degısık seyler oluyor bu sene
👍O 5 kişi papara yazsın bana cekim veriyorum şimdi
Bakalım kım kaynacakReceb guerra elmadora arslnnnn 1 kişi.kimdi hatırlamadım onuda siz ekleyin![]()
Tebrıkler dost1750 cektım gelir birazdan
Tebrikler1750 cektım gelir birazdan
Brooklyn bu sene en kötü konferans finaline kalır diye dusunuyorum sezon için sakatlık vb olmazsa batıda yine en büyük aday lakers benceNba favorin kim dost bu sene için![]()
Helal olsun bro sabırlı ve yüksek gitmiyorsun sanırım en iyisi böyle aslında şansın daim olsun1750 cektım gelir birazdan
Herkes bu sene Brooya çok güveniyor bakalım neler olacak dostBrooklyn bu sene en kötü konferans finaline kalır diye dusunuyorum sezon için sakatlık vb olmazsa batıda yine en büyük aday lakers bence![]()
Bu ara saglam gıdıoHelal olsun bro sabırlı ve yüksek gitmiyorsun sanırım en iyisi böyle aslında şansın daim olsun
Lakers brook fınalı olurHerkes bu sene Brooya çok güveniyor bakalım neler olacak dost![]()
o da ben olayimTebrıkler dost
Kyrie adamım ya bence o adam biraz profesyonel olsa en iyi gard nbadeBrooklyn bu sene en kötü konferans finaline kalır diye dusunuyorum sezon için sakatlık vb olmazsa batıda yine en büyük aday lakers bence![]()
durantın dönüşü gösterdi kendini biraz savunma yapmayı becerirlerse sürpriz olmazHerkes bu sene Brooya çok güveniyor bakalım neler olacak dost![]()