- 13,418
- 8,912
- 113
Ben Brokcuyum Reco.Irving benim gördüğüm en yetenekli oyuncu ekstra Durant mükemmel fizik esnekliği ve yeteneğe sahip umarım Bro alırLakers brook fınalı olur
Ben Brokcuyum Reco.Irving benim gördüğüm en yetenekli oyuncu ekstra Durant mükemmel fizik esnekliği ve yeteneğe sahip umarım Bro alırLakers brook fınalı olur
Arkadaşlar belli değil dost çekiliş yapılacaktırBaskan konuyu kapatabılirsin arkadaslar belli
Reis artık rollinglerdede mi çekiliş yapılıyor?Arkadaşlar belli değil dost çekiliş yapılacaktır
Lebron varken emın konusmamak lazımBen Brokcuyum Reco.Irving benim gördüğüm en yetenekli oyuncu ekstra Durant mükemmel fizik esnekliği ve yeteneğe sahip umarım Bro alır![]()
21 kişi varken çek belki kader yüzümüze bakarArkadaşlar belli değil dost çekiliş yapılacaktır
Artık değil bu kural hep vardı dostReis artık rollinglerdede mi çekiliş yapılıyor?
Son beğeni benim ona göre listeyi hazırlayacağım dost21 kişi varken çek belki kader yüzümüze bakar
Hep oyledi rolling ve gelirse cekılıs olayları sadece beklemede olan kuponlar da istediğin kişiye ozelden atabiliyonReis artık rollinglerdede mi çekiliş yapılıyor?
Benim bildiğim gelirse çekiliş kuponlarında çekiliş oluyor.Rolling kurallarında takipe göre veriliyor diye biliyordumArtık değil bu kural hep vardı dost
Tekrar okur musun kuralları dostBenim bildiğim gelirse çekiliş kuponlarında çekiliş oluyor.Rolling kurallarında takipe göre veriliyor diye biliyordum
Benım bıldıgımde ya roll sahıbı secer ya cekılıs olurBenim bildiğim gelirse çekiliş kuponlarında çekiliş oluyor.Rolling kurallarında takipe göre veriliyor diye biliyordum
Yok reis benim bilgisizliğim hata bende 😄Tekrar okur musun kuralları dost
Her seferinde kavga çıkıyor ben hak ettim ben hak ettim denildiği için bu kurallar getirildi dostKeske sadece totem yapabilenler alsa ama yüz kere söylesek de bişey değişmiyo
Size haklısınızHer seferinde kavga çıkıyor ben hak ettim ben hak ettim denildiği için bu kurallar getirildi dost
Umut takip etti parayi ben alcam simdiKeske sadece totem yapabilenler alsa ama yüz kere söylesek de bişey değişmiyo