- 11,223
- 6,035
- 113
Yaziklar olsun Barca ile Milano. Ugursuzlugumu tescillediniz. Totemlerimde kayip 2.000. Totemlemediklerimde kar 2.000
reis lütfen çıkar mısnYaziklar olsun Barca ile Milano. Ugursuzlugumu tescillediniz. Totemlerimde kayip 2.000. Totemlemediklerimde kar 2.000
Az sonra banlatacam kendimi az kaldireis lütfen çıkar mısngetafe tehlikeli yerden duran top
yok artık 4,50 vardı 140 dı 9 sayımım attılar vallahıde unutmustumonu yuhhhh
Bende tek sayidan yattim baskettenbizde tek maçtan yatalım yinene güzel barca handide almıştık
miss miss dün gittiği gibi bugün geliyor :dyok artık 4,50 vardı 140 dı 9 sayımım attılar vallahıde unutmustumonu yuhhhh
Bol şans kardeşim
Ben dedim benzin almaya gitmiştiryok artık 4,50 vardı 140 dı 9 sayımım attılar vallahıde unutmustumonu yuhhhh
Gerek yoktu ama sağol dayıbi buji daha yapabılırız
kokusunu aldın reis nasıl bi anda geldinGerek yoktu ama sağol dayı
Buji lafı geçince forum bana uyarı veriyor dost 😁kokusunu aldın reis nasıl bi anda geldin![]()
buji odasında bekleme alanımız mevcuttur beyfendi buyurmazmısınızBuji lafı geçince forum bana uyarı veriyor dost 😁
Nazar değmesin böyle iyi
dagıtan kazanır abi helal olsun kazandıgın da dagıttıgın da dicem de kumar oynadıgımızı düşünüp vazgeçtim istemsizebuji odasında bekleme alanımız mevcuttur beyfendi buyurmazmısınız