Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı sukes1982- Sermaye Arttırımı Kuponları

Kupon Miktarı
55
Kupon Oranı
9

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,844
26,742
113
Dayi nolucak fenermi sampiyon olucak bu satten sonra ama ben dedim sana bu is size buyuk baski uyguluycak 😀
Baskı deil 10haftadır forvetsız oynuyoruz cok eksık var bi bereberlik hakkımız var sonucta ama kalan iki macıfda kazanırız iddasız takımlar sonucta

murobaşkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
29,890
16,390
113
forvetsiz anca bu kadar olur dost ama gs de iyi hazirlanmis adiler

Penaltı

Ankarali
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,910
28,581
113
Baskı deil 10haftadır forvetsız oynuyoruz cok eksık var bi bereberlik hakkımız var sonucta ama kalan iki macıfda kazanırız iddasız takımlar sonucta
Dayi puanlar esit olursa avaraj fenerdemi besiktastami la fenerbahce besiktas bu sezonki maclari kac kac bitti eger fener ondeyse berabere kaldiniz da sampiyon olur

Jamiry0

Ray'dan çıktık
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,878
2,164
113
Ne şampiyonluk tartışıyoruz adamlarin beraberlik lüksü var fenerin 2 maci da şaibeli kayserili hayatta yenemez fener

Jamiry0

Ray'dan çıktık
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,878
2,164
113
Sergen bu mağlubiyeti haketti çok boş konuşmaya başlamıştı son haftalarda bir büyük kulübün teknik direktörüne kesinlikle yakışmıyor

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,844
26,742
113
Puanlar eşit olursa fener patates gs bjk genel avaraja bakıo dipnot

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,844
26,742
113
Sergen bu mağlubiyeti haketti çok boş konuşmaya başlamıştı son haftalarda bir büyük kulübün teknik direktörüne kesinlikle yakışmıyor
Alakası yok cok asırı eksık var dostum görmüyomusun 10 haftadır dıorum forvetsız oynuyoruz