- 28,845
- 26,742
- 113
Sinirden uyumusum 10 da 
Dayi nolucak fenermi sampiyon olucak bu satten sonra ama ben dedim sana bu is size buyuk baski uyguluycak 😀Ulan bok var bizi yenionuz resmen fenere calıstınız brawo size acaip uyuz oldum aq 👏👏👏👏
Gunaydin dostgunaydin beyler dayi bol kazanclar erken baslamisiz bugun
nasil gidiyo kardeşimGunaydin dost
Valla dayim sabah sabqh gece ne yediyse attigini vuruyo dostnasil gidiyo kardeşim
oo guzel vursunda zaten dun yenildik beşiktaşlilar olarak morale ihtiyacimiz var😂Valla dayim sabah sabqh gece ne yediyse attigini vuruyo dost
Baskı deil 10haftadır forvetsız oynuyoruz cok eksık var bi bereberlik hakkımız var sonucta ama kalan iki macıfda kazanırız iddasız takımlar sonuctaDayi nolucak fenermi sampiyon olucak bu satten sonra ama ben dedim sana bu is size buyuk baski uyguluycak 😀
gunaydinGünaydın
Dayi puanlar esit olursa avaraj fenerdemi besiktastami la fenerbahce besiktas bu sezonki maclari kac kac bitti eger fener ondeyse berabere kaldiniz da sampiyon olurBaskı deil 10haftadır forvetsız oynuyoruz cok eksık var bi bereberlik hakkımız var sonucta ama kalan iki macıfda kazanırız iddasız takımlar sonucta
biz ondeyiz ilk mac 3-4 yendik ikinci mac berabe bittiDayi puanlar esit olursa avaraj fenerdemi besiktastami la fenerbahce besiktas bu sezonki maclari kac kac bitti eger fener ondeyse berabere kaldiniz da sampiyon olur
Dostum niye kendi bozuyorsun yenmekte var yenilmekte adiler falan yakisiyomu ben bozuyormuyum kendimi soyle yendik boyle yendik diyeforvetsiz anca bu kadar olur dost ama gs de iyi hazirlanmis adiler
kardeş ben gs li oyunculara pozitif anlamda eleştiri yaptim sen niye alindin hemen onu anlamadimDostum niye kendi bozuyorsun yenmekte var yenilmekte adiler falan yakisiyomu ben bozuyormuyum kendimi soyle yendik boyle yendik diye
Dostum niye kendi bozuyorsun yenmekte var yenilmekte adiler falan yakisiyomu ben bozuyormuyum kendimi soyle yendik boyle yendik diye
[/QUOTfena gemçürdüler
Alakası yok cok asırı eksık var dostum görmüyomusun 10 haftadır dıorum forvetsız oynuyoruzSergen bu mağlubiyeti haketti çok boş konuşmaya başlamıştı son haftalarda bir büyük kulübün teknik direktörüne kesinlikle yakışmıyor