Bol şanslarHadi bakalım bizde banko demeden kupon yaptık ölü city umarım leicester savunmasını aşamazEkli dosyayı görüntüle 690544
Bol sansHadi bakalım bizde banko demeden kupon yaptık ölü city umarım leicester savunmasını aşamazEkli dosyayı görüntüle 690544
Takipteyiz dostHadi bakalım bizde banko demeden kupon yaptık ölü city umarım leicester savunmasını aşamazEkli dosyayı görüntüle 690544
Sabah bayan futbola 2,5 alt dedim 10 gol oldu harbiHaftalardır gol olmuyordu bugüne nasipmiş demek kesin 5 6 gol çıkar 😂
En az 4 gol olur bence bu maçtaHadi bakalım bizde banko demeden kupon yaptık ölü city umarım leicester savunmasını aşamazEkli dosyayı görüntüle 690544
Olabilir üst oranı maç yaklaştıkça devamlı düşüyorEn az 4 gol olur bence bu maçta
1 1 diyorum bendeçok 1-3 geçiyor içimden
Liecester atamaz city de bu halde 4 atamaz1 1 diyorum bende
insallah tutar city oranıda tatmin edici olsa oynardım ama az bence bu formdaki bi takımaDe bruyne kırmızı yese ilk 10 dakika tadından yenmez
Aynn üst muhtemel olabilir gibiOlabilir üst oranı maç yaklaştıkça devamlı düşüyor
Çok arada derede seçim city yemez ise bir ihtimal ama gider 5 6 atarsa yazık olur hadi bakalım hayırlısı olsunSabah bayan futbola 2,5 alt dedim 10 gol oldu harbi