- 23,129
- 11,713
- 113
Lan keşke vallahi huzur neymiş anlarsın. Martta bende doğum günü bınuslarını alıp defolup gideceğimKnka 3 ocak bonusları ile birlikte kumarı bırakmayı düşünüyorum
Lan keşke vallahi huzur neymiş anlarsın. Martta bende doğum günü bınuslarını alıp defolup gideceğimKnka 3 ocak bonusları ile birlikte kumarı bırakmayı düşünüyorum
He ban yedim kanka gereksizin birinin yüzüneSen ban mı yedin la yoktun bi kaç gün
Knka ben bi 300 borçladım 1.5 sene bıraktım vallahi hayatımı yaşadım geri lanet düştüm borç vs yok ama para da yokLan keşke vallahi huzur neymiş anlarsın. Martta bende doğum günü bınuslarını alıp defolup gideceğim
Kumarın maddi değil psikolojik tahribatı en kötüsü. Para bir şekilde yerine geliyorKnka ben bi 300 borçladım 1.5 sene bıraktım vallahi hayatımı yaşadım geri lanet düştüm borç vs yok ama para da yok
Aynen arkadaş ortamı aile ortamı uyku düzeni herşey gidiyorKumarın maddi değil psikolojik tahribatı en kötüsü. Para bir şekilde yerine geliyor
Lan sen birde sağlıkçısın mis gibi hayatın olması lazımAynen arkadaş ortamı aile ortamı uyku düzeni herşey gidiyor
Bırakıcam işte jandarma astsubaylık başvurdum mülakata gidicem asker olur giderim mis gibiLan sen birde sağlıkçısın mis gibi hayatın olması lazım
İnşallah kanka Allah gönlüne göre versinBırakıcam işte jandarma astsubaylık başvurdum mülakata gidicem asker olur giderim mis gibi
Şu güzel bültende paramız yok yaİnşallah kanka Allah gönlüne göre versin
Kafan rahat olacak kado kafanda sıkıntı varken 10 k olsada batıyor insanŞu güzel bültende paramız yok ya
Rahat oynayınca kazanıyon işteKafan rahat olacak kado kafanda sıkıntı varken 10 k olsada batıyor insan
1-0 biterDk 17 gol yok 😂
Aminnm1-0 biter
Alibeyköyspor ile bile oynasa city şuan 4 atamazSöze diyorum lie atamaz cityde 4 tane atamaz