Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı SULLY / LEZ GO

Kupon Miktarı
25000
Kupon Oranı
1.96

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,264
25,866
113
Anladım eyvallah karşılıklı diyorsun bu işler daha da hiç konularına müdahil olmam iyi geceler.
Karşılıklı değil aslında ben senin hastanede yatıp kalktığın dönemde yanında olmuştum babanla olan sorunlarında destek vermiştin cebin para gördüğünde sırt çevirdin araçla kaza yaptığm dönemdi benimde paradan dolayı biraz tampon kalktı senin mesajlarımı iplemedin

Salobalo12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,226
6,962
113
Karşılıklı değil aslında ben senin hastanede yatıp kalktığın dönemde yanında olmuştum babanla olan sorunlarında destek vermiştin cebin para gördüğünde sırt çevirdin araçla kaza yaptığm dönemdi benimde paradan dolayı biraz tampon kalktı senin mesajlarımı iplemedin
Ben kimseye atmak zorunda değilim bana destek oldun derken 1 krşun geçmedi herkesin derdi var borçlarım vardı onları kapattım her maxwin attığım zaman hemen mesaj ile yazıp para istedin ben kimseden 1 krş para istemedim her maxwin alana yazmadım. Benden öte Allaha yakın ol.

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,970
54,137
113
O yuzden butrabank

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,264
25,866
113
Ben kimseye atmak zorunda değilim bana destek oldun derken 1 krşun geçmedi herkesin derdi var borçlarım vardı onları kapattım her maxwin attığım zaman hemen mesaj ile yazıp para istedin ben kimseden 1 krş para istemedim her maxwin alana yazmadım. Benden öte Allaha yakın ol.
:) şu yaptığın nankörlük sana yeter zaten hakkım haramdır Allah'a emanet.