- 31,264
- 25,866
- 113
Teşekkürler canlar...
Bol sansGelirse @BySwigger @Novasky @Fterim1905 @RüyaSenem @irrest1ble ulaşırım. Konu içine bakarız...
Ekli dosyayı görüntüle 455500
Geldim ve won inanilmazim
Eskiden etiket olurdu ilk mesajda aga beGelirse @BySwigger @Novasky @Fterim1905 @RüyaSenem @irrest1ble ulaşırım. Konu içine bakarız...
Ekli dosyayı görüntüle 455500
Sırayla bu işlerEskiden etiket olurdu ilk mesajda aga be
Bize geldi mi reis sıra 😂Sırayla bu işler
Konudan 3 kisi secmeyende ne bilemSırayla bu işler
Söylemek istediklerimi burda söyleyip tartışma çıkarmak istememBize geldi mi reis sıra 😂
Anladım eyvallah karşılıklı diyorsun bu işler daha da hiç konularına müdahil olmam iyi geceler.Söylemek istediklerimi burda söyleyip tartışma çıkarmak istemem
Karşılıklı değil aslında ben senin hastanede yatıp kalktığın dönemde yanında olmuştum babanla olan sorunlarında destek vermiştin cebin para gördüğünde sırt çevirdin araçla kaza yaptığm dönemdi benimde paradan dolayı biraz tampon kalktı senin mesajlarımı iplemedinAnladım eyvallah karşılıklı diyorsun bu işler daha da hiç konularına müdahil olmam iyi geceler.
Ben kimseye atmak zorunda değilim bana destek oldun derken 1 krşun geçmedi herkesin derdi var borçlarım vardı onları kapattım her maxwin attığım zaman hemen mesaj ile yazıp para istedin ben kimseden 1 krş para istemedim her maxwin alana yazmadım. Benden öte Allaha yakın ol.Karşılıklı değil aslında ben senin hastanede yatıp kalktığın dönemde yanında olmuştum babanla olan sorunlarında destek vermiştin cebin para gördüğünde sırt çevirdin araçla kaza yaptığm dönemdi benimde paradan dolayı biraz tampon kalktı senin mesajlarımı iplemedin
O yuzden butrabankKarşılıklı değil aslında ben senin hastanede yatıp kalktığın dönemde yanında olmuştum babanla olan sorunlarında destek vermiştin cebin para gördüğünde sırt çevirdin araçla kaza yaptığm dönemdi benimde paradan dolayı biraz tampon kalktı senin mesajlarımı iplemedin
Ben kimseye atmak zorunda değilim bana destek oldun derken 1 krşun geçmedi herkesin derdi var borçlarım vardı onları kapattım her maxwin attığım zaman hemen mesaj ile yazıp para istedin ben kimseden 1 krş para istemedim her maxwin alana yazmadım. Benden öte Allaha yakın ol.
Bende bir hakkın yok seninşu yaptığın nankörlük sana yeter zaten hakkım haramdır Allah'a emanet.
Dmden konusun ak özelinizşu yaptığın nankörlük sana yeter zaten hakkım haramdır Allah'a emanet.