Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sürekli Evde Oturan Gençler

adaş

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,233
2,385
113
Türkiye eskiden de güllük gülistanlık değildi ki dostum. Ben şahsen hiçbir partinin değirmenine su taşımam. Bana göre hepsi aynı bokun laciverti. İktidar değişse bile pek birşeyin değişeceğini sanmıyorum. Muhalefet atıp tutuyor asgari ücreti şu kadar yapacaz diye. Asgari ücreti 100 bin tl yapsan bu sefer ekmeği de gider 50 liradan alırsın. Bol kepçeden sallıyorlar

Siyaset boş iş. Sadece birilerinin değirmenine bedavadan durduk yere su taşımış olursun birilerini desteklemekle
Bak işte dediğim gibi sende boyun eğmissin eskiden bu imkanlar yoktu değerini bil yeğenim diyen AKP'li amcam gibi konustun

blackzero

O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,465
3,834
113
baskaa caren olsa haklısın ama yok o sebeple aynı sekilde devam.
lüksün yok yani, zke zke vercen :D
Mansur Yavaş aday olursa mecbur ona verecez. Zamanında Kılıçtarın eteğinin altına saklanmayıp Mansur veya Ekrem aday olsalardı şimdi Erdoğan yoktu. Erdoğanı seçimde sadece Kılıçtarın adaylığı tekrar kazandırabilirdi ve bu embesil salak muhalefet istediğini de verdi

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,465
3,834
113
Ülkenin en büyük problemi aslında.
Benim kardeşim de malesef bu şekilde hayat sürüyor bir kaç senedir.
Okul bitirdi askerlik bitirdi, çıkmıyor dışarıya.
Allah'a şükür her hangi bir kötü yanı yok, bağımlılığı yok ama yok işte. Üzülüyordum sürekli üstüne gidiyordum destek olayım gel ne istiyorsan yapalım, çalış krndi paranı Kazan ye.
Onu da yapmayorsan gel yanımda dur, İstanbul'da yasa istedigini yap. Ona da yok.
Önce kendi şöyle demişti, abi huzurun kaçar ben gelmeyeyim. Bişey olmaz vs diyince de, benim huzurum kaçar dedi🤣 hala evde takılıyor.
Bişey de diyemiyorum.
Ben yıllardır devlet işinde çalışıyorum. Bir basamak yükseldin mi desen? Hayır.
Şimdi evlilik vs ayarlamaua çalışıyorum. Hiç düşünmemiştim şimdiye dek.
İnanın en az 2 milyon para gerekiyor ki vasat bir düğün olsun. Gerçekten iğrenç bir ülke.
Kısacası temel neden ekonomi. Başka bişey değil

Çalışsa ne kazanacak? O da haklı. Kazansa nasıl gelecek kuracak? İmkansız.
Teşekkürler reis.
Benim de pek bir kötü yanım yok. Alkol, sigara, kumar var. Bir de arada karıya gidiyorum. Bunların dışında tertemiz insanım

Erhan2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,350
54,162
113
En azından travestiye gitmiyorum
Benim de bir tek kumar ve sigara var alkol kari vs yok ben kendime iyiyim diyebilirmiyim sence sen kendini bu devrin adamlarına göre mukayese ediyorsun birde donup geçmişteki insanlara baksan emin ol iyiyim demezsin

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,465
3,834
113
Benim de bir tek kumar ve sigara var alkol kari vs yok ben kendime iyiyim diyebilirmiyim sence sen kendini bu devrin adamlarına göre mukayese ediyorsun birde donup geçmişteki insanlara baksan emin ol iyiyim demezsin
İyi değilim zaten şaka takılıyorum

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,465
3,834
113
Millet her şeyi afedersin yapıyor sonra kalbim temiz diyorlar ya kusura bakma dost ben yanlış anladım
Dediğim gibi mazbut bir insan değilim. Bende her türlü yol var. Ama iyi yanlarım da var. Sözümün eriyim. Kimseye madik atmak. Kimsenin arkasından iş çevirmem. Kimseye yavşamam

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,200
3,203
113
Mansur Yavaş aday olursa mecbur ona verecez. Zamanında Kılıçtarın eteğinin altına saklanmayıp Mansur veya Ekrem aday olsalardı şimdi Erdoğan yoktu. Erdoğanı seçimde sadece Kılıçtarın adaylığı tekrar kazandırabilirdi ve bu embesil salak muhalefet istediğini de verdi
Onlar olsa aç kalırdık aç Erdoğan ı kimse yenemez seçimlerde

tonymontana

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,184
3,724
113
en azından 50 sabıkanız yok, katil degilsiniz,hırsız degilsiniz, rüşvet almıyorsunuz, devleti soymuyorsunuz :D
günümüzde bunları yapmayan cennetlik.
cinsel münsabet,biyolojini, kuralı,alkol de krizleri önleyen yatıştırıcı, kumar da psikolojik bir hastalık tedavi lazım.
yani sıkıntı yok :D
bu devirde saglam kalmak imkansız zaten.

Erhan2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,350
54,162
113
Dediğim gibi mazbut bir insan değilim. Bende her türlü yol var. Ama iyi yanlarım da var. Sözümün eriyim. Kimseye madik atmak. Kimsenin arkasından iş çevirmem. Kimseye yavşamam
Mert adamlari bu devirde ki insanlar sevmez kesim senin de pek sevenin yoktur bu yüzden

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,465
3,834
113
Mert adamlari bu devirde ki insanlar sevmez kesim senin de pek sevenin yoktur bu yüzden
Piyasada, ''ne kadar da efendi adam'' diyeceğin bazı tipler vardır. Fakat o sadece bir ambalajdır. Benim etrafımdakiler sürekli alkol sigara kullandığımı da, kumar oynadığımı da, karı kız alışkanlığım olduğunu da bilirler. Kimseden de birşeyi saklamam. İçim de dışım da birdir. Fakat hayatımda kimseye kazık atmadım. Bir söz verdiysem hiçbir zaman kıvırmadım. Beni bilenler iyi yanlarımı da kötü yanlarımı da bilirler

hsynbrkkaya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
275
175
43
Alkolüm var,sigaram var,fuhuş var,sabıka var işin aslı sinirli ve asabi bir adamım.Aslında güzel bir mesleğim,ailemden kalan güzel bir gelecek ve doğru kullanıldığı taktirde hiç çalışmadan yaşayabileceğim bir ömür var.28 yaşındayım 2 kere intihar etmeye kalktım,hayatımın belli bir dönemine kadar örnek gösterilirken,bir dönemde kaçılan bir insan oldum.Ve bunca felaketi kimseye zarar vermeden,evde elimdeki telefon ile bu aq sektörüne para yatırırken başardım.Psikolojidir bugün gider yarın gelir,Allah duruşunuzu bozmasın,düştüğünüzde uzanan bir el bile varsa gerisi hikaye.

Yaritza

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
929
290
63
10-15 yıl içinde bu gençlerin aileleri vefat etmeye başlayınca kötü şeyler yaşanacak maalesef.