- 6,082
- 3,714
- 113
28k ya 12 saat insanın hayatını .... gençler napsın çalışmasa daha fazla alır internetten istatisiği yapanlar da bal kaymak her gün sistem cok acımasız
Moderatör tarafında düzenlendi:
çalışmayınca ev kirası ödeniyor mu dost?Adam doğru diyor maaşlar para değil ki o kadar çalış et adam sana 35bin versin ev kirası zaten 30bin 🤣
6 ay önceki konu ve mesajlarçalışmayınca ev kirası ödeniyor mu dost?
Halk ne zaman ondan başkası olmaz kafasından çıkarsa o zmn ekonomi düzelir bizim Halk korkak 1 kişiye bagli onun dayattığı vergilere boyun eğmişlerMemlekette bilmediğimiz birşeyler oluyor halk fakirliğe muhtaç bırakılıyor sanki bilerek bu kadar uzun sürermi ekonomik kriz
İş vardır mutlaka önemli olan kısım meslek nedir ?işte yok ki çalışalım
Ekonomik kriz yok tamam millet lüks yaşayamıyor ama çalışan insanlar gecimini rahat saglayabiliyorMemlekette bilmediğimiz birşeyler oluyor halk fakirliğe muhtaç bırakılıyor sanki bilerek bu kadar uzun sürermi ekonomik kriz
Gidin danışmanlik yapın ben bir fabrikada başladım rahatım karışan yok part time çalışıyorum haftada dört gün buraya gömülürseniz zaten olmaz daha iyi işler bile bulursunuz gençseniz benim yaşım geçmiş başka iş yapamam zatenişte yok ki çalışalım
Kodlardan para kazanılıyor demek 🤣İstatistiklere göre sürekli evde oturan gençlerin sayısı 10 milyona yaklaştı. Sebepleriyse şunlar
- Çalışmanın zor gelmesi
- Çalışanların zamanının, emeğinin 3 kuruş maaşlar karşılığında sömürülmesi
- Evde oturan gençlerin çoğunun zaten özel oran, kod ve promosyonlar takip ederek çok rahat bir şekilde en aşağı asgari ücret kadar parayı yattığı yerden kazanabilmeleri
- Dışarısının çok pahalı olması
- Evlenmenin, yuva kurmanın epey bir masraflı olması
Kodlardan, özel oranlardan birşeyler gelir ama çevrim konusunda sabırlı olmak gerekiyor. Malum artık her koda veya özel orana belli bir yatırım şartı isteniyor. Özel oranlara oynarken de seçici olmak gerek. En azından özel oranı normal oranın 2 katı olmalıKodlardan para kazanılıyor demek 🤣
Türkiye eskiden de güllük gülistanlık değildi ki dostum. Ben şahsen hiçbir partinin değirmenine su taşımam. Bana göre hepsi aynı bokun laciverti. İktidar değişse bile pek birşeyin değişeceğini sanmıyorum. Muhalefet atıp tutuyor asgari ücreti şu kadar yapacaz diye. Asgari ücreti 100 bin tl yapsan bu sefer ekmeği de gider 50 liradan alırsın. Bol kepçeden sallıyorlarHalk ne zaman ondan başkası olmaz kafasından çıkarsa o zmn ekonomi düzelir bizim Halk korkak 1 kişiye bagli onun dayattığı vergilere boyun eğmişler
bu kafayla cok sitem edersin bu sekılde.Türkiye eskiden de güllük gülistanlık değildi ki dostum. Ben şahsen hiçbir partinin değirmenine su taşımam. Bana göre hepsi aynı bokun laciverti. İktidar değişse bile pek birşeyin değişeceğini sanmıyorum. Muhalefet atıp tutuyor asgari ücreti şu kadar yapacaz diye. Asgari ücreti 100 bin tl yapsan bu sefer ekmeği de gider 50 liradan alırsın. Bol kepçeden sallıyorlar
Bırakın yatsınlar haklı genclerİstatistiklere göre sürekli evde oturan gençlerin sayısı 10 milyona yaklaştı. Sebepleriyse şunlar
- Çalışmanın zor gelmesi
- Çalışanların zamanının, emeğinin 3 kuruş maaşlar karşılığında sömürülmesi
- Evde oturan gençlerin çoğunun zaten özel oran, kod ve promosyonlar takip ederek çok rahat bir şekilde en aşağı asgari ücret kadar parayı yattığı yerden kazanabilmeleri
- Dışarısının çok pahalı olması
- Evlenmenin, yuva kurmanın epey bir masraflı olması
Atam! sen kalk ben yatamEy Türk gençliği kod varsa atın
Valla birader biz şimdiye kadar ailecek hep Chp'ye oy verdik. Bizim evde 7/24 Sözcü tv izleniyor. Ama bana göre siyaset dünyanın en boş işlerinden biridir. Ben iktidar değişimi olursa da ekonomik olarak bir rahatlama olacağını düşünmüyorum. Muhalefet te bol kepçeden sallıyor süreklibu kafayla cok sitem edersin bu sekılde.
sen sınan ogana da oy vermissindir![]()
baskaa caren olsa haklısın ama yok o sebeple aynı sekilde devam.Valla birader biz şimdiye kadar ailecek hep Chp'ye oy verdik. Bizim evde 7/24 Sözcü tv izleniyor. Ama bana göre siyaset dünyanın en boş işlerinden biridir. Ben iktidar değişimi olursa da ekonomik olarak bir rahatlama olacağını düşünmüyorum. Muhalefet te bol kepçeden sallıyor sürekli