- 23,987
- 24,971
- 113
Yukarıda kupon var ilk yarı berabere biterse seninle fear ufak da olsa bakiye agaYakışır Tahirim devam çek ✅🙏😇
Yukarıda kupon var ilk yarı berabere biterse seninle fear ufak da olsa bakiye agaYakışır Tahirim devam çek ✅🙏😇
🙏🥰düşüncen yeter dostum , estu yapar✅Yukarıda kupon var ilk yarı berabere biterse seninle fear ufak da olsa bakiye aga
Allah yar ve yardımcın olsunYukarıda kupon var ilk yarı berabere biterse seninle fear ufak da olsa bakiye aga
Amin ecmain tuzun kuru belli ayın 5 iAllah yar ve yardımcın olsun
Yok la almadık maası bu cumleden bunu nasıl cıkardınAmin ecmain tuzun kuru belli ayın 5 i
Maaş günün aklımdan çıkmıyor metinim seni görünce 1 ile 5 i arası geliyor aklıma kastini idrak ettim tabikiYok la almadık maası bu cumleden bunu nasıl cıkardın
Namusumuzla ılk maasımızı alıcaz ıns puahahMaaş günün aklımdan çıkmıyor metinim seni görünce 1 ile 5 i arası geliyor aklıma kastini idrak ettim tabiki
Çalışmak insana iyi geliyor varlığının farkına variyor yorulmayı bile özlemişsindir eminimNamusumuzla ılk maasımızı alıcaz ıns puahah
9 gıbı bayılıyom 12 1 gıbı uyanıyom geceÇalışmak insana iyi geliyor varlığının farkına variyor yorulmayı bile özlemişsindir eminim
Haftasonu tatildi demi9 gıbı bayılıyom 12 1 gıbı uyanıyom gece
Aynen o olmasa halımız dumanHaftasonu tatildi demi
Milletin arayıpta bulamadığı iş Allah utandırmasın agaAynen o olmasa halımız duman
Darısı basınaMilletin arayıpta bulamadığı iş Allah utandırmasın aga
Amin girdi çıktı yapmamak için uğraşıyorum bakalım Allah hayırlısını versinDarısı basına
Bol şans olsun