- 41,161
- 31,940
- 113
27 1:33
Gelsinn buu🙏🙏✅
Bol şans güzel kardeşimSponsor @snnemre teşekkürler kanka 1 kişi ulaşırım
Eyvallah kardeşim iyisin umarımBol şans güzel kardeşim
Şükür kardeşim, biraz keyifsizdim bugun girmedim çok. Harici günler birbirini kovalıyor mücadele devam ediyor. Sen nasilsinEyvallah kardeşim iyisin umarım
Adamsın kanka bakiye üstüne ekleyip rolleriz 😂😂Bi rol won ile bitsin kendim devam ederim cekim verdim 3.5 @fearjr1992 510 @SaHgEc 510 verelim çekim gelince
Yüreğine sağlık dostum bende yaparım umarım birşeyler🙏Bi rol won ile bitsin kendim devam ederim cekim verdim 3.5 @fearjr1992 510 @SaHgEc 510 verelim çekim gelince
Tebrikler dostumBi rol won ile bitsin kendim devam ederim cekim verdim 3.5 @fearjr1992 510 @SaHgEc 510 verelim çekim gelince
Monoton valla aga bu Monotonluk hayattan zevk almayı unutturuyor insanaŞükür kardeşim, biraz keyifsizdim bugun girmedim çok. Harici günler birbirini kovalıyor mücadele devam ediyor. Sen nasilsin
Farklı birşey yapalım tahirim o zaman. Nerede yasiyodun senMonoton valla aga bu Monotonluk hayattan zevk almayı unutturuyor insana
Geçmiş olsun sanada kanka sayende oldu patladiysan söyle hagdgsTebrikler dostum
O batmaz sağlamdadır ooooGeçmiş olsun sanada kanka sayende oldu patladiysan söyle hagdgs