- 23,987
- 24,971
- 113
Akşam 5k sorunsuz ödediler bana ama kaypak site beklenir herşey@SaHgEc @fearjr1992 bu çekim gelmez belge cart curt diyo yüksek ihtimal yarına kalır Ekli dosyayı görüntüle 952962
Lan sen uyumadın mı ajsjjdjEşrefin rolde14 saattir sayan var. Onu düşünüp şükredebilirsiniz
Sigara çay yaptım uyku kaçtı zombi gibi oldukLan sen uyumadın mı ajsjjdj
Heryerde var zaten yükledim de odemezse de can sağlığı olsun ilk defa bi sitede param kalmış olur ilkim olur hahdhddAkşam 5k sorunsuz ödediler bana ama kaypak site beklenir herşey
Kaç Dinar paramızHeryerde var zaten yükledim de odemezse de can sağlığı olsun ilk defa bi sitede param kalmış olur ilkim olur hahdhdd
1 i 3.5k yapabildio maksat 2 kişi de degerlendirsin dedik de nasipsiziz herhaldeKaç Dinar paramız
3 lu kombine yaparım@tahir1603 ben sana atim 500 sen vi
Roll daha dene awq ajsjskdkkd
Buna da çökmezler herhalde1 i 3.5k yapabildio maksat 2 kişi de degerlendirsin dedik de nasipsiziz herhalde
İlk olur olmaz herhalde de bakalım kankaBuna da çökmezler herhalde
Abi yengeye Elif dedinİlk olur olmaz herhalde de bakalım kanka
Elife yenge dedinAbi yengeye Elif dedin
Her ne haltsa artık kanka ondan oldu işteElife yenge dedin
Senin çıkış kuponu olur umarım kanka bugün gönlümüz seninleHer ne haltsa artık kanka ondan oldu işte
mevzu ne kul id atsana@SaHgEc @fearjr1992 bu çekim gelmez belge cart curt diyo yüksek ihtimal yarına kalır Ekli dosyayı görüntüle 952962
Mevzu yokki kanka 1k yatırım 3.5k çekim belge istedi 1 kere Red oldu 2.ye yükledim kullanici adı heryerde aynı tahir1603mevzu ne kul id atsana
böyle düşük paralara belge istemez normalde nora yatırım bonusu mu aldınMevzu yokki kanka 1k yatırım 3.5k çekim belge istedi 1 kere Red oldu 2.ye yükledim kullanici adı heryerde aynı tahir1603
Aynen ilk yatırımdı 1 e 1 aldım 2 adım yaptım 2 kere belgeyide reddetti niye olduğunu da söylemiyorböyle düşük paralara belge istemez normalde nora yatırım bonusu mu aldın
hosgeldin bonusunda istemesi enteresan tek hesap dimiAynen ilk yatırımdı 1 e 1 aldım 2 adım yaptım 2 kere belgeyide reddetti niye olduğunu da söylemiyor