- 5,131
- 2,569
- 113
Muhtemelen diğerleri harranlı akınım sendikalı
Muhtemelen diğerleri harranlı akınım sendikalı
Borca girdim heralde @AllanSaintMaximin yetis
Sen onu masa tenisinde güzel bir yağlarsın nba kasa çıkar işteBorca girdim heralde @AllanSaintMaximin yetis
Yok be kankam biz kim kumar kimSen onu masa tenisinde güzel bir yağlarsın nba kasa çıkar işte
Vay be duygulandım aw ilk defa bir rollde ödül yazmış biri.Tahir yazdığın miktarın 10 katını sana sözüm olsun ilk paylaşımımda atayım sana harbi duygulandım lan aw 😂
Bir aralar senin roller sürekli lose oluyordu ben bunalıma gitmiştim ertesi gün slotta topluyordun vaybee diye tepki veriyordum son durum nedir bilmiyorum ama hayatinda başarılar dilerimyok daha neler
ahmetim iyidir severiz
ben çıkarcı adamı sevmem
Bol şanslar tahirimOlursa 1 kişiye özelden bir kişiye konudan ulaşabilirim
Valla kardeşim senide seçmek isterdim 1 attık 2.5 anca kaldıKesene bereket güzel roll kazanan arkadaşlar tebrikler
Geçti bu işler bizden gocadıkYok be kankam biz kim kumar kim
Faizle borç veriliyormuş konuda duyduk geldik. Hayırsever tefecimiz kim.Borca girdim heralde @AllanSaintMaximin yetis
Sana 5k az bile
Sıkıntı yok kardeşim canın sağolsunValla kardeşim senide seçmek isterdim 1 attık 2.5 anca kaldı
İlkin olmak güzel kardeşim hwhdhsVay be duygulandım aw ilk defa bir rollde ödül yazmış biri.Tahir yazdığın miktarın 10 katını sana sözüm olsun ilk paylaşımımda atayım sana harbi duygulandım lan aw 😂
Makina123 bir markadırSana 5k az bile
araba aldım 860 lirayaBir aralar senin roller sürekli lose oluyordu ben bunalıma gitmiştim ertesi gün slotta topluyordun vaybee diye tepki veriyordum son durum nedir bilmiyorum ama hayatinda başarılar dilerim
O zaman gene vaybeeee diyorum helal olsun gerçekten basarmissin.araba aldım 860 liraya
yaklasık 1 milyona yakın gitti sigorta kasko ekspertiz bilmem ne derken
toparlamaya çalışıyoruz da benim roll açmama sebebim parasızlık değil
son rollde yaşananlardan dolayı açmamayı tercih ediyorum şimdilik
Geçen ki sorum ve teklifim geçerli ne zaman istersen aktifim sana@tahir1603 abi Tebrikler Gine döktürdün kesene bereket