- 19,308
- 10,599
- 113
Yazarım sonraKimmiş merak sardı
Yazarım sonraKimmiş merak sardı
Aga ben futbol hiç oynamam majör ligler harici basket yok diye oynadık akın bakıyor amatör liglere hahxd@tahir1603 yokmu dk 90+8 uzatma verilmiş bir maç bir arkadaş soruyor da gol olur bascakmış 500₺ kasa var 20bin yapmam lazım diyor
sağolasın bro tanrı herkesin gönlüne göre versinO zaman gene vaybeeee diyorum helal olsun gerçekten basarmissin.
Abi valla şu forumda senden daha tassakli biri varmı varmı abi şöyle cevap veriyorum yokkk Seviliyorsun abi her zaman arkandayizGeçen ki sorum ve teklifim geçerli ne zaman istersen aktifim sana
Senden bahsetmiyorum da sen herseyi çok alinganlik yapiyorsunbenden bahsediyor
@akin1996 Şimdi bulur o uzatmaları oynanan maç deh eder 500₺ belkide bunu yazarken buldu dehledi bileAga ben futbol hiç oynamam majör ligler harici basket yok diye oynadık akın bakıyor amatör liglere hahxd
Neyse dost konuda şimdi ironi yapıyoruz, biri gerçek sanır, gelip dilenci der sonra ortalık 56 olur. Ben kaçtım. Bol sanslar. İyi forumlar cümleten.Ben de yazmistim
Amin herkesin yasaması gereken bir Duygu kazasız belasız kullanmak nasip olsun sanadasağolasın bro tanrı herkesin gönlüne göre versin
Sonunda hayırlı olsun canımaraba aldım 860 liraya
yaklasık 1 milyona yakın gitti sigorta kasko ekspertiz bilmem ne derken
toparlamaya çalışıyoruz da benim roll açmama sebebim parasızlık değil
son rollde yaşananlardan dolayı açmamayı tercih ediyorum şimdilik
Yok be kim ne diyecek oyle bisey zaten olmadi makarasındayiz 1😀Neyse dost konuda şimdi ironi yapıyoruz, biri gerçek sanır, gelip dilenci der sonra ortalık 56 olur. Ben kaçtım. Bol sanslar. İyi forumlar cümleten.
Hocam şu muminlerile bir nasihat eşinde konu açtım gelsin yazsınlar birşey çok şükür siz yazdınız konum sereflendi yetim kalmasın konuNeyse dost konuda şimdi ironi yapıyoruz, biri gerçek sanır, gelip dilenci der sonra ortalık 56 olur. Ben kaçtım. Bol sanslar. İyi forumlar cümleten.
Yazdım sana şeyden bakKimmiş o tskli adam devecibey![]()
Mızraklari kırılmış nöbetci marangoz ariyolarmis kankam dkdkkddkKanka Gana ligine son parayı bastık maç iptal oldu aq
Ekli dosyayı görüntüle 954295
Nerden usta göremedimYazdım sana şeyden bak
teşekkürler ak49Sonunda hayırlı olsun canım
Senin yerini ben belirledim belli ettin kendini her zamanım sanaAbi valla şu forumda senden daha tassakli biri varmı varmı abi şöyle cevap veriyorum yokkk Seviliyorsun abi her zaman arkandayiz
Ömer beni engellemişin yazıklar olsun bulamadım seni ustaNerden usta göremedim
Hayırlı olsun makina ne aldın 890 ateşekkürler ak49
sana da bi mercedes yakışır