- 24,018
- 24,999
- 113
Geçen yalvardım ibanini alamadımBiliyom ben onla şeyden de konuşuyor keşke hepsini ona atsaydin
Geçen yalvardım ibanini alamadımBiliyom ben onla şeyden de konuşuyor keşke hepsini ona atsaydin
Zar atalım beraber kardeşim madem öyle yeteneğin varİlk 3 maça o piti piti yaptım desem inanmazsin agam
Atmaz abi adam kumar oynamıyor çalışıyor sadece bonus kovalıyor bize böyle adamlar lazım tokatcilar lazım değilGeçen yalvardım ibanini alamadım
Olum harbi gidin takilin bir de foto atin burayaBu cuma namazını Balıkesir de beraber kılacaz kardesım
rampa çıkmaz 1.0 motor diyorlardı baya da çıkıyor vites bile düşürmeye gerek bırakmıyor o yönden üzmedi15 binde araba almışsın ne olursa olsun kız gibidir o makina hiç teklemez.Bence iyi yapmışsın güle güle kullan
Oynadığın zar oyununu sormamak için zor tutuyorum kendimi aviator de maf oldum zara düşürme bizi agamZar atalım beraber kardeşim madem öyle yeteneğin var
Valla şaka bi yana aslında yazın bir araya gelirdikde sen evlisin be kardesımOlum harbi gidin takilin bir de foto atin buraya
Kaç kardeşim kaçOynadığın zar oyununu sormamak için zor tutuyorum kendimi aviator de maf oldum zara düşürme bizi agam
Ev çok gelmek isteyene hwhdhdsOlum harbi gidin takilin bir de foto atin buraya
Böyle ehli cemaatten birilerini görmek huşu veriyor insana.Bu cuma namazını Balıkesir de beraber kılacaz kardesım
Geldi kesenize bereket @tahir1603
İyi gecelerHerkese iyi geceler dostlar bol şanslar
black parayı amusnette yemiş 250 bet 2 spin atmışGaddarima dedim yarim litre makina yağı gönder sabaha kadar yeter ona, dinlemedi beni. Ne göndereceğimi sana mı soracam kara sakallı dedi.
Gönderdi sağolsun kesesine bereket @Barrios un iyi insanların olduğunu bilmek umut verici sağolsunblack parayı amusnette yemiş 250 bet 2 spin atmış
adama bi et döner gönderemediniz yazıklar olsun
Hocam bırak şimdi cemaati bu Gana ligini ne yapacazBöyle ehli cemaatten birilerini görmek huşu veriyor insana.
Black yemeğini yemiş, üstüne tatlı niyetine sweet baklava çeviriyordur.black parayı amusnette yemiş 250 bet 2 spin atmış
adama bi et döner gönderemediniz yazıklar olsun
Valla gelinecekse buraya gelinir zaten akçay altınoluk ayvalık ayağımın altında körfezValla şaka bi yana aslında yazın bir araya gelirdikde sen evlisin be kardesım
Istanbula yolunuz dusse bi masa kurardik kankamValla şaka bi yana aslında yazın bir araya gelirdikde sen evlisin be kardesım
Yemek fotosu gelir miGönderdi sağolsun kesesine bereket @Barrios un iyi insanların olduğunu bilmek umut verici sağolsun
dmini kapat abi yarın okula gidicem 75 tl atar mısın yazarlarGönderdi sağolsun kesesine bereket @Barrios un iyi insanların olduğunu bilmek umut verici sağolsun