- 5,481
- 2,263
- 113
Geldi kesenize bereket @tahir1603
Haftaya zengin oluyoruz kardesım marangoz dükkanı acacazMızraklari kırılmış nöbetci marangoz ariyolarmis kankam dkdkkddk
Valla paşa gönlü bilir ne diyim ağamSpin atmazsa adım tahir değil whhds
O yüzden dedim çeyrek altın gibi piyasası bugün satmak iste 2 güne satarsın.Clionun 1.4 TCE si vardı bende 1 yıl kullandım verdiği zevki çoğu araba vermedi.Motoru Mercedes motoruyduelden çıkarması da kolay
peynir ekmek gibi gidiyor
değişeni falan olmadığı için
dikkatli kullanmak şart
1 sene bineyim bakalım duruma göre üstüne ekleyip peugeot 508 düşünüyorum
Cuma gününü iple değil urganla çekiyorum Patladık kardeşim gibi mazaretlerle gelirsen üzülürüm paradan bağımsızHaftaya zengin oluyoruz kardesım marangoz dükkanı acacaz
Devir daimle işleri yürütüyoz kardeşim farkettiysen eyvallah tekrarValla paşa gönlü bilir ne diyim ağam
Cuma günü ne varCuma gününü iple değil urganla çekiyorum Patladık kardeşim gibi mazaretlerle gelirsen üzülürüm paradan bağımsız
Kendi söylesin ben bilmiyom hahdszCuma günü ne var
Tebrikler ağam. Maç vermedin sebeplenmedik. Ne pinti adamsın illa tek kazanacaksın yaniDevir daimle işleri yürütüyoz kardeşim farkettiysen eyvallah tekrar![]()
Gaddarima dedim yarim litre makina yağı gönder sabaha kadar yeter ona, dinlemedi beni. Ne göndereceğimi sana mı soracam kara sakallı dedi.reşat yanlışlıkla benim adrese söylemişsin
et döner ayran geldi
@AllanSaintMaximin soylemezKendi söylesin ben bilmiyom hahdsz
benim aldığımın motoru öyle değil seninki baya iyiymişO yüzden dedim çeyrek altın gibi piyasası bugün satmak iste 2 güne satarsın.Clionun 1.4 TCE si vardı bende 1 yıl kullandım verdiği zevki çoğu araba vermedi.Motoru Mercedes motoruydu
Biliyom ben onla şeyden de konuşuyor keşke hepsini ona atsaydinO çocuk adamım diyen adamdan daha da adam konu maddi değil valla![]()
İlk 3 maça o piti piti yaptım desem inanmazsin agamTebrikler ağam. Maç vermedin sebeplenmedik. Ne pinti adamsın illa tek kazanacaksın yani
Plan belli kardesım ne mazereti aqCuma gününü iple değil urganla çekiyorum Patladık kardeşim gibi mazaretlerle gelirsen üzülürüm paradan bağımsız
Bol şans güzel kardeşim. Gönlünce geçsinOlursa 1 kişiye özelden bir kişiye konudan ulaşabilirim
15 binde araba almışsın ne olursa olsun kız gibidir o makina hiç teklemez.Bence iyi yapmışsın güle güle kullanbenim aldığımın motoru öyle değil seninki baya iyiymiş
1.0 turbolu
uzun yolda problem yaşatır mı bilmiyorum da
şehir içi şimdilik tık demedi birkaç gündür
uzun yolda da 110 120 geçecek birisi değilim
o yüzden toyota yerine tercih ettim
Biz taş mı yiyelim kardesimBiliyom ben onla şeyden de konuşuyor keşke hepsini ona atsaydin
Bu cuma namazını Balıkesir de beraber kılacaz kardesım