Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling tahir1603 / Kasa 1k Hedef 2-3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,905
6,640
113
Misafir turistlerle haşır neşir, gayri ihtiyari el kol şakaları, sonra tenha köşelere çekilme serbest mi senin dediğin yerde
Kral bir şefim vardı havuz kenarı dondurmaya bakıyordum o zaman stantdayken yanıma geldi aslanım dedi bak ama saldırma dedi tamam sefim dedim sonra sordum şefim kuyruk sallayan göz atan konuşmak isteyen olursa ne yapayım dedim o zaman motherine bile kay aslanım dedii

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,395
10,690
113
Aynı ipten üye olanların ve aynı tüpten çay demleyenlerin bakiyesini siliyormuş tüpçü. Takvimbette oynamak varken neden böyle sitelerde oynarsınız aklım almıyor.
Tüpçü 2400 kere küfür etmiştir zaten dost şimdi daha girmeyelim yanlışlıkla oleye tikmeseler bari 😂

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,905
6,640
113
O iyiymiş vallahi dost dur orayı yoklayalım o zaman.500 şu makroya atayım rolling için 1900 de ikimisli gömeyim tahirimin parası kudurmuş 100K olmazsam olmaz diyor
İkimisli ye laf eden oluyor ama nedense ben seviyorum ya hiç sorun yaşamadım şu zamana kadar aslında genel olarak sorun sitelerde değil Ağa bizim milletde sorun küçük kasa 2-3-4-5-6 Atcan 15-20 yaptinmi tuyecen bizim millet max alıyor elin betco sitesinde 60 bin hala devam ediyor parayı 500-600 bin yapıyor sonra gelip şikayet açıyorlar la çek paranı git tümbete at jojoya at demi neyse niyr böyle bir konuya girdim onuda anlamadım hayırlı geceler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...