- 22,057
- 28,275
- 113
yolumuzu bulduk beyler 1e1 varmı aktif
bir dostumuz bizi düşünmüş
deneyelim şansımızı
deneyelim şansımızı
Bu para katlanırsa şayet burada şeref sözüm dost 10K sana benden hediye gelecekBen elçiyim para benim bile değildi Bol sanslar aga
1/1 yok makina bana at iki saate 1/5 olarak atarım güven %0.01yolumuzu bulduk beyler 1e1 varmı aktif
deneyelim şansımızı
Gamleron dene ilk yatırıma 1 e 1yolumuzu bulduk beyler 1e1 varmı aktif
deneyelim şansımızı
Varyolumuzu bulduk beyler 1e1 varmı aktif
deneyelim şansımızı
nora mı alsam1/1 yok makina bana at iki saate 1/5 olarak atarım güven %0.01
Öyle birşey mi varmış orda denemek lazım aklımda bulunsunGamleron dene ilk yatırıma 1 e 1
Gamleron varmış bak binora mı alsam
yoksa başka yerde katlayıp 2500 yapıp mı nora alsam
1e1 yokmu hiç aktif
Sagolasin aga sen kazanda hakkaniyetli bir arkadaşa benziyon zaten gerisi mühim değilBu para katlanırsa şayet burada şeref sözüm dost 10K sana benden hediye gelecek
domain kaçGamleron dene ilk yatırıma 1 e 1
Nora tam salak karıya sordum diyom alt üst gecerlimi baskette mal mal yüzüme kapatıyor şunu bilen bir mümin yokmunora mı alsam
1e1 yokmu hiç aktif
Diğer uere bak yazdımdomain kaç
Gördüğün herşeye inanma böyle deveci dost aman diyeyim, sonra webcam de sahte hatun videosu ile seni soyup deveci ifsa diye internete yayarlar maazallah.Niye şaşırdın bende seni abla diye biliyodum Tahir abi adının Enes olduğunu söylemese halen öyle biliyordum puahaha
geçerlidir herhaldeNora tam salak karıya sordum diyom alt üst gecerlimi baskette mal mal yüzüme kapatıyor şunu bilen bir mümin yokmu
Hiç bilmiyorum nora belge istiyor onaylı değilse haberin olsunnora mı alsam
1e1 yokmu hiç aktif
PauhahaGördüğün herşeye inanma böyle deveci dost aman diyeyim, sonra webcam de sahte hatun videosu ile seni soyup deveci ifsa diye internete yayarlar maazallah.
Onun şartlarını biliyonmu abi basketteHiç bilmiyorum nora belge istiyor onaylı değilse haberin olsun
yok 50 60 çektim geçen sene tık demedı banaHiç bilmiyorum nora belge istiyor onaylı değilse haberin olsun
Belge onaylıysa sorun olmaz zatenyok 50 60 çektim geçen sene tık demedı bana
ocakta falan 10 20 cekım yaptım hıc daha iptal bile ettigi olmadı
1.60 uzeri işte ben taraf aldığım için freebet çıkıyor ayni maça oynama yeterOnun şartlarını biliyonmu abi baskette