- 3,043
- 1,466
- 113
Ben aklıma yazdım bulursam dmden yazarım hangi alan farkediyormu ne iş olsa yaparım mi diyorsun denk gelirse iletişim kurarımKalacak yer lazım reisim çok sağol
Ben aklıma yazdım bulursam dmden yazarım hangi alan farkediyormu ne iş olsa yaparım mi diyorsun denk gelirse iletişim kurarımKalacak yer lazım reisim çok sağol
Her iş olur yöneticilik yaptım mağaza da bildiğin bim den büyük öncesi fabrika şefliği 70 personel 10 sene deneyimim var esasen çocukluğumda pazarcılık oto yıkama kafe bar kumarhane bir dönem de balikcilik her iş uyarBen aklıma yazdım bulursam dmden yazarım hangi alan farkediyormu ne iş olsa yaparım mi diyorsun denk gelirse iletişim kurarım
Buhara mümin tv kanalını izlerken öyle reklamlarda görmüştüm bir kez. Oradan aklımda kalmış yoksa ne bilsin Arif Efendi.Hocam dilin ne söylir![]()
İki maç alsaydın ya ne kafasız adamsın yaCaner Erkin burda doğdu geçen gördüm markette abimin çocukluk arkadasi hshdhd
Hocaefendi bizi bı kutsarmisin veBuhara mümin tv kanalını izlerken öyle reklamlarda görmüştüm bir kez. Oradan aklımda kalmış yoksa ne bilsin Arif Efendi.
Semtini hala yazmadin karı gibiİstanbul uzak be kardesım skfjsjsjjdjsksa
Evet hocam sen de istanbuldasin sanirimSen İstanbul’da mısın kardeşim
Tamam abi. Ben yazdım aklıma inşallah kısa zamanda rahatlığa erersinHer iş olur yöneticilik yaptım mağaza da bildiğin bim den büyük öncesi fabrika şefliği 70 personel 10 sene deneyimim var esasen çocukluğumda pazarcılık oto yıkama kafe bar kumarhane bir dönem de balikcilik her iş uyar
İstanbuldayım bende oturalım hafta sonu içelim seninleEvet hocam sen de istanbuldasin sanirim
Zekeriyaköy kardesimSemtini hala yazmadin karı gibi
Onun ne iş yaptığını öğrenene kadar göbeğim kaçtı en son öğrendim esc mışSemtini hala yazmadin karı gibi
Sağol kardeşim isin rast gelsinTamam abi. Ben yazdım aklıma inşallah kısa zamanda rahatlığa erersin
Ulan ben size soruyor muyum ne bok yiiyonuz özel hayatınızda diye özel hayat özel hayattır kardeşimmmmmOnun ne iş yaptığını öğrenene kadar göbeğim kaçtı en son öğrendim esc mış
Bu 1 ay full doluyum ama ilk firsatta iletisimi koparmayalim yapalim biseyler, Maltepede yasiyorum bu aradaİstanbuldayım bende oturalım hafta sonu içelim seninle
Annem sabah wp konuşmalarini gormus akinla senin niye birbirinize para atıyorsunuz diyor kadın geldi acikla kardeşim özel hayat yerlerdeUlan ben size soruyor muyum ne bok yiiyonuz özel hayatınızda diye özel hayat özel hayattır kardeşimmmmm
benim bir arkadaş vardıHer iş olur yöneticilik yaptım mağaza da bildiğin bim den büyük öncesi fabrika şefliği 70 personel 10 sene deneyimim var esasen çocukluğumda pazarcılık oto yıkama kafe bar kumarhane bir dönem de balikcilik her iş uyar
Gültepe çocuğuyla içilirmi ya görüşürüz kardesım akdjjsdjjssjjsBu 1 ay full doluyum ama ilk firsatta iletisimi koparmayalim yapalim biseyler, Maltepede yasiyorum bu arada
Öyle insan uzak olsun cimri insandan herşey beklenirbenim bir arkadaş vardı
adam her ay iş değiştiriyodu
en son adam eskişehirin göbeğinde çiftlik bulmuş
inek falan sağıyordu
ordan çıktı fabrikaya girdi
adam resmen hunger games veriyordu
ama iddaaya hergün para buluyodu nasıl yapıyosa
yanımıza gelince kuruş yok diyodu çay bile söylemiyodu
Yakınız kardeşim Fenerbahçedeyim bendeBu 1 ay full doluyum ama ilk firsatta iletisimi koparmayalim yapalim biseyler, Maltepede yasiyorum bu arada
Seyrantepe de kaldım bende bir dönem son durakGültepe çocuğuyla içilirmi ya görüşürüz kardesım akdjjsdjjssjjs