Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling tahir1603 / Kasa 1k Hedef 2-3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,054
10,433
113
Herkes birbirine iş ayarlıyor yaz tatilinde antalya da bana bir iş ayarliyacak otel babayiğit yokmu

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,907
6,642
113
Konu hala üstte olduğuna göre Tahir parayı vurdu demekki

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,907
6,642
113
Herkes birbirine iş ayarlıyor yaz tatilinde antalya da bana bir iş ayarliyacak otel babayiğit yokmu
Ne iş yaparsın hocam yaş kaç ona steward veya meydancı işi ayarlayabilirim çok rahat gencse yaş Komilik barboyluk ayarlayabilirim 8 saat mesai yemek+yol+kalacak yer klimalı sıcak su 7-24 falan filan

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,054
10,433
113
Ne iş yaparsın hocam yaş kaç ona steward veya meydancı işi ayarlayabilirim çok rahat gencse yaş Komilik barboyluk ayarlayabilirim 8 saat mesai yemek+yol+kalacak yer klimalı sıcak su 7-24 falan filan
Kral ben okula gidiyom yaz tatilinde Mayıs ta kapanır bizim üni bana bir yer ayalasan çok iyi olur ben Antep'te oturuyom normalde

eminehawk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,809
3,270
113
Bizede iş lazım reis turizm okudum ama hiç turizmde çalışmadık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...