- 22,487
- 28,830
- 113
cok nadir konusuyoruzYaprak dokumune uğradık dağıldık sağa sola kansız lalesi nabiyo konusuyon mu konusuyosan selam söyle
su operasyonlarla alakalı bi sohbet geçti
devamı yok
cok nadir konusuyoruzYaprak dokumune uğradık dağıldık sağa sola kansız lalesi nabiyo konusuyon mu konusuyosan selam söyle
O daha genç biz haftada bir 2.elizabeth düz duvara tırmanıyordur Ömerduvarı delmesine ne gerek var
250 gramlık poşette delebilir
bu da tercih meselesi
sen duvar mı deliyon tahir![]()
10 numarada delikanlı benim diyen adamı bozar herseyine kefilim onunHilti gibi çocuk de 😅😅
omerimin her şeyi tamamdaHilti gibi çocuk de 😅😅
İmkan veren olsa neler yaparsın da imkanlar el vermiyordur hwhehdAbiler sohbetinize doyum olmuyor ben iyi aile cocoguyum beni yanlis tanimanizi istemem 😍😍😎😎
Ben elendim size bol şansAbiler sohbetinize doyum olmuyor ben iyi aile cocoguyum beni yanlis tanimanizi istemem 😍😍😎😎
mustafa sandal bende pek yokÇok güzel şarkı Gülşeni severim bende cidden
Hande Yener Tarkan Gülşen Serdar Ortaç Mustafa Sandal pop şarkıları dinlenir
Bizim zamanımızda dil işi çözüyordu şimdi paran olmadımı selam vermez olmuş bu flört işleriomerimin her şeyi tamamda
tek eksik money
para olmadan 250 gram poşeti bırak
duvarı bile vermiyorlar puashdashdashd
anadoludan bi manita ayarlarız buna zor değilİmkan veren olsa neler yaparsın da imkanlar el vermiyordur hwhehd
İsyankar aya benzer aşka yürek gerek gibi güzel şarkıları var sandalınmustafa sandal bende pek yok
diğerleri baştacı
Abi 17 de bahcelievler sirinevlerde gitmistim arkadasla benim yuzumde daha toy daha cocuksu erkek sesli kadin glrunumlu bir sahis normalde yasak ama sana bu sefer izin veriyorum parayi verirsen yapariz demisti korkudan aglamistim oylede bir anim varİmkan veren olsa neler yaparsın da imkanlar el vermiyordur hwhehd
Cik değişik bir insansın Ömer dostAbi 17 de bahcelievler sirinevlerde gitmistim arkadasla benim yuzumde daha toy daha cocuksu erkek sesli kadin glrunumlu bir sahis normalde yasak ama sana bu sefer izin veriyorum parayi verirsen yapariz demisti korkudan aglamistim oylede bir anim var
Hahawh her delikanlınin vardır böyle utandığı bi anısı normaldir omerimAbi 17 de bahcelievler sirinevlerde gitmistim arkadasla benim yuzumde daha toy daha cocuksu erkek sesli kadin glrunumlu bir sahis normalde yasak ama sana bu sefer izin veriyorum parayi verirsen yapariz demisti korkudan aglamistim oylede bir anim var
Bol şans tost Bol şans bizim sucuklarCik değişik bir insansın Ömer dost
Kafa yandı yine bizim 😁Bol şans tost Bol şans bizim sucuklar
Abi be daha neler gorucez gece 3.35 muhhabet fenaHahawh her delikanlınin vardır böyle utandığı bi anısı normaldir omerim
bende ayrıldım oluyor 1 haftaBizim zamanımızda dil işi çözüyordu şimdi paran olmadımı selam vermez olmuş bu flört işleri
İyiki zamanında evlenmişiz yoksa biz bu bozuk ortamda bekar kalırdık 😅😅