- 1,082
- 588
- 113
Bosna Hersek isabetli şut bile cekemediNiyeyse böyle hissettim bol şans takibe gerek yoktur gelirse bi kaç dosta yazarım Ekli dosyayı görüntüle 993483
Bosna Hersek isabetli şut bile cekemediNiyeyse böyle hissettim bol şans takibe gerek yoktur gelirse bi kaç dosta yazarım Ekli dosyayı görüntüle 993483
Oo sanatçı ne yapıyorsun ya🤣🤣🤣🤣🤣 bu fotoğrafı gördün mü tribe giriyorumBosna Hersek isabetli şut bile cekemedi
Site neBir tane site var 250'ye 250 veriyor 2.500 yap çek her alan geçerli her üye bir kez alabilir şimdi gördüm
Bais bom 1000 ile 5000 arası da her alanda geçerli veriyorSite ne
Geçmiş olsun kardo ☹☹☹Niyeyse böyle hissettim bol şans takibe gerek yoktur gelirse bi kaç dosta yazarım Ekli dosyayı görüntüle 993483
😂😂😂Biraz şans da lazım aga ilk yarı skor oynuyorum koca İngiltere neleri kaçırıyor bu boyle kaçan kaçıncı Kupon Ekli dosyayı görüntüle 993484
Sağlık olsun reis
Harbi hıyarsin ha kendin acindan perişan olmuşsun milletin yatan kuponuna gülücük atıyon hwhwLose olmuş 🤩🤩🤩
@tahir1603 🤣🤣🤣
Agam kalp farklı atınca böyle oluyor demek ki bunlarda 😀Harbi hıyarsin ha kendin acindan perişan olmuşsun milletin yatan kuponuna gülücük atıyon hwhw
Böyle yetişmiş boyle yetiştirilmiş yazik agaAgam kalp farklı atınca böyle oluyor demek ki bunlarda 😀
Allah düşmanında adam olanından versin agam 🙂Böyle yetişmiş boyle yetiştirilmiş yazik aga![]()
Bi insanı herkes severse o adam yamuktur zaten aga iyi ki böyleleri sevmiyor beni doğru yoldayız demekki hwhwhAllah düşmanında adam olanından versin agam 🙂
Kedi maması markası kullanıcı adı olan birini çokta ciddiye almamak lazım 😀Bi insanı herkes severse o adam yamuktur zaten aga iyi ki böyleleri sevmiyor beni doğru yoldayız demekki hwhwh
Aynı zamanda milletin parasını alip ödemeyen kişiKedi maması markası kullanıcı adı olan birini çokta ciddiye almamak lazım 😀
Ooo yüzsüzlükte var knk o zaman bunda rahat rahat geziyor buralardaAynı zamanda milletin parasını alip ödemeyen kişi![]()
Iyi oyun vardı aga hakemden ziyade kalite farkı vardı sankiGeçmiş olsun bro gönüller Bosna’dan yanaydı ama ABD’yi yarı finale taşıyacaklar kafaya koymuş ibneler