evet kral yaş 25Adıyamanlı mısın
evet kral yaş 25Adıyamanlı mısın
Alah ku varsın senı aga bu atırıyprum hapis gitim yaevet kral yaş 25
Merkez mi bende besniliyimevet kral yaş 25
Gardaş tekstil zordur belediye copcu ol daha iyiHayırlı olsun. Ertesi gün senden işi bıraktım konusu bekliyorum.
Ben senin yaşındayken Erasmustaydim. Tiktok yayını aç bari uçak araba falan atarlar belkievet kral yaş 25
Hocam ürünü tedarik ettiğiniz , elaman referans aramiyorsa numarası var mı acabadikersen elbise olur dikmezsen kumaş olur aşk ile
abasında bulursun bazen aşkı bazen yamasındadır meşk
lakin zanaatındadır asıl zevk
daha yolun başındasın yeter ki sebat et...
Allah kurtarsın işin zor bende çalıştıydım 2016 da ama bu aralar rahat olursun fazla iş yok tekstil piyasasındaYarın Tekstile başlıyorum arkadaşlar bir Allah kurtarsın der misiniz?
kahta kankaMerkez mi bende besniliyim
Dostum 12 saat duvara bak deseler yorulursun adamlar makine olmadığı için,makine gibi çalışıyor.ulan herkes tekstili kötülemişte şuan tekstilde çalışan herkes eli şeyinde takılıyo tak kulaklığı işine bak bu anlatanların çoğu eski tekstil sisteminden bahsediyo işi çözer ilerlersen 40,50kya kdr maaşlar var ustalıktan bahsediyorum tabi fabrikada ordan oraya koşturmaktan daha iyidir bakma yorumlara
ne güzel işte kumara zamanımı kalsın kanki bu aralar iş yok tekstilde rahat olurDostum 12 saat duvara bak deseler yorulursun adamlar makine olmadığı için,makine gibi çalışıyor.
40 k ile bir başına gecinemezsin.
Bu adam bide kumarbaz,tek artısı yorgunluktan kumara zaman kalmaz
25 yas gençliğinin baharında daha. Bizden geçti güzel yaş umarım gençliğinin kıymetini bilir belli bi yaştan sonra insan hareket edince bile yoruluyorne güzel işte kumara zamanımı kalsın kanki bu aralar iş yok tekstilde rahat olur
Sence 40 k mi o işin değeri 15 sene çalıştım tekstil işi hamallık çok iş az para ondan çok çok daha kolay işler iki katı maaş veriyor sabah 8 akşam 7 mesailerde cabası hem o az paraya çalışıyorsun hemde genelde az mesai parası ile mesai yapmaya zorlanıyorsun değeri verilmiyor tekstil işçilerininulan herkes tekstili kötülemişte şuan tekstilde çalışan herkes eli şeyinde takılıyo tak kulaklığı işine bak bu anlatanların çoğu eski tekstil sisteminden bahsediyo işi çözer ilerlersen 40,50kya kdr maaşlar var ustalıktan bahsediyorum tabi fabrikada ordan oraya koşturmaktan daha iyidir bakma yorumlara
15 sene bunu bile bile neden çalıştınSence 40 k mi o işin değeri 15 sene çalıştım tekstil işi hamallık çok iş az para ondan çok çok daha kolay işler iki katı maaş veriyor sabah 8 akşam 7 mesailerde cabası hem o az paraya çalışıyorsun hemde genelde az mesai parası ile mesai yapmaya zorlanıyorsun değeri verilmiyor tekstil işçilerinin
2005 li yillarda malesef bu kadar iş imkani yoktu tekstil dışında15 sene bunu bile bile neden çalıştın