Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Tekstil Hakkında

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
34,069
18,092
113
Hayırlı olsun. Ertesi gün senden işi bıraktım konusu bekliyorum.

casus22

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,356
341
83
dikersen elbise olur dikmezsen kumaş olur aşk ile
abasında bulursun bazen aşkı bazen yamasındadır meşk
lakin zanaatındadır asıl zevk
daha yolun başındasın yeter ki sebat et...

Skrinar

şah şah şah dam dam dam ar ar ar Şahdamar
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,685
1,815
113
Bol bol müzik dinleyecen daha ne istiyon

markup

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
611
511
93
dikersen elbise olur dikmezsen kumaş olur aşk ile
abasında bulursun bazen aşkı bazen yamasındadır meşk
lakin zanaatındadır asıl zevk
daha yolun başındasın yeter ki sebat et...
Hocam ürünü tedarik ettiğiniz , elaman referans aramiyorsa numarası var mı acaba

Mehmet1280

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,416
2,772
113
ulan herkes tekstili kötülemişte şuan tekstilde çalışan herkes eli şeyinde takılıyo tak kulaklığı işine bak bu anlatanların çoğu eski tekstil sisteminden bahsediyo işi çözer ilerlersen 40,50kya kdr maaşlar var ustalıktan bahsediyorum tabi fabrikada ordan oraya koşturmaktan daha iyidir bakma yorumlara

markup

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
611
511
93
ulan herkes tekstili kötülemişte şuan tekstilde çalışan herkes eli şeyinde takılıyo tak kulaklığı işine bak bu anlatanların çoğu eski tekstil sisteminden bahsediyo işi çözer ilerlersen 40,50kya kdr maaşlar var ustalıktan bahsediyorum tabi fabrikada ordan oraya koşturmaktan daha iyidir bakma yorumlara
Dostum 12 saat duvara bak deseler yorulursun adamlar makine olmadığı için,makine gibi çalışıyor.
40 k ile bir başına gecinemezsin.
Bu adam bide kumarbaz,tek artısı yorgunluktan kumara zaman kalmaz

elysion123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,159
3,167
113
Dostum 12 saat duvara bak deseler yorulursun adamlar makine olmadığı için,makine gibi çalışıyor.
40 k ile bir başına gecinemezsin.
Bu adam bide kumarbaz,tek artısı yorgunluktan kumara zaman kalmaz
ne güzel işte kumara zamanımı kalsın kanki bu aralar iş yok tekstilde rahat olur

markup

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
611
511
93
ne güzel işte kumara zamanımı kalsın kanki bu aralar iş yok tekstilde rahat olur
25 yas gençliğinin baharında daha. Bizden geçti güzel yaş umarım gençliğinin kıymetini bilir belli bi yaştan sonra insan hareket edince bile yoruluyor

Bartum

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,114
414
113
Sence 40 k mi o işin değeri 15 sene çalıştım tekstil işi hamallık çok iş az para ondan çok çok daha kolay işler iki katı maaş veriyor sabah 8 akşam 7 mesailerde cabası hem o az paraya çalışıyorsun hemde genelde az mesai parası ile mesai yapmaya zorlanıyorsun değeri verilmiyor tekstil işçilerinin

markup

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
611
511
93
Sence 40 k mi o işin değeri 15 sene çalıştım tekstil işi hamallık çok iş az para ondan çok çok daha kolay işler iki katı maaş veriyor sabah 8 akşam 7 mesailerde cabası hem o az paraya çalışıyorsun hemde genelde az mesai parası ile mesai yapmaya zorlanıyorsun değeri verilmiyor tekstil işçilerinin
15 sene bunu bile bile neden çalıştın