- 4,901
- 2,104
- 113
Valla pekte insaflı değilmiş en az 31 32 ye satarCanlar hepinize teşekkür ederim
İnsaflı birine denk geldim 24 bine verdik
Valla pekte insaflı değilmiş en az 31 32 ye satarCanlar hepinize teşekkür ederim
İnsaflı birine denk geldim 24 bine verdik
Telefoncular 20-23 civarı verir kendin cihazın dediğin gibiyse , sarı siteye Facebook a koyarak 28-30 bandında satabilirsin zor gider ama satılır.Arkadaşlar 2 hafta önce elim genişti medyamarkttan xiomi 15 t aldım 37 bine, kutu garanti hepsi duruyor telefon aldığım gibi
Bunu en uygun fiyata nasıl elden çıkarabilirim bilgisi olan var mı
Minimum 29-30 a birakcam onun altında olursa satmayacagim.
Bilen bilir cihaz çok iyiEkli dosyayı görüntüle 970274
Ben 26 vercektim😅 bende az insaflı değilmişim yaValla pekte insaflı değilmiş en az 31 32 ye satar
android bu devirde kullanılmazVay be Samsung, Huaweiler de mi kötü ikinci el piyasası?
İmkanı yok o fiyata satamazsın.Arkadaşlar 2 hafta önce elim genişti medyamarkttan xiomi 15 t aldım 37 bine, kutu garanti hepsi duruyor telefon aldığım gibi
Bunu en uygun fiyata nasıl elden çıkarabilirim bilgisi olan var mı
Minimum 29-30 a birakcam onun altında olursa satmayacagim.
Bilen bilir cihaz çok iyiEkli dosyayı görüntüle 970274
Benim bi arkadaş bildim bileli iphone kullanıyor ilk telefonu iphone 6 idi. En az 6-7 yıl kullandı. Sonra iphone 11e geçti onu da bi o kadar kullandı. Belki de daha fazla. Gerçekten uzun vadede iyi iphonelar. Bi yerden sonra şarj sorunu vs yenilemek gerekiyor tabiandroid bu devirde kullanılmaz
iphone 16 pro kullanıyorum bu cihaz dahi bana yeterli gelmiyor artık
17 geçmeyi düşünüyorum elime para geçtiği zaman
en iyi android yerine 60 hertz iphone 11 tercih ederim
ben oyun oynayacağım telefonun anasını belleyeceğim ufacık beynimle pubg mobile oynayacağım diyorsan apple'dan uzak durBenim bi arkadaş bildim bileli iphone kullanıyor ilk telefonu iphone 6 idi. En az 6-7 yıl kullandı. Sonra iphone 11e geçti onu da bi o kadar kullandı. Belki de daha fazla. Gerçekten uzun vadede iyi iphonelar. Bi yerden sonra şarj sorunu vs yenilemek gerekiyor tabi
Sana 17 promax yakışır beybim benim cihazı satim mi sana 170 e anlaşırız 😂😂android bu devirde kullanılmaz
iphone 16 pro kullanıyorum bu cihaz dahi bana yeterli gelmiyor artık
17 geçmeyi düşünüyorum elime para geçtiği zaman
en iyi android yerine 60 hertz iphone 11 tercih ederim
17promax batarya konusunda bayağı iyi 10 saat yüzde 75 şarj varken slot çevirdim ekran bir kere kapanmadan yemek wc de bile devam ettim. 32 ye düştü , battık haliyle sonra şarja saldım 19dk da yüzde yüz oldu efsaneeee..Kesinlikle ipone dostlar her yönden güvenlik hız kamera bir tek bataryası kötü bana kalırsa
Mobil oyunla işim olmuyor ya bro sevmiyorum. En fazla Pokemon card oynarım o kadarben oyun oynayacağım telefonun anasını belleyeceğim ufacık beynimle pubg mobile oynayacağım diyorsan apple'dan uzak dur
benim beynim yeteri kadar çalışıyor o yüzden telefonun anasını bellemeyip güzel güzel tarayıcıda forumda instagram'da takılacağım diyorsan hiç düşünmeden al
kişiye göre değişir o yüzden ben iphone kesin almalısın diyemem ancak telefonda oyun oynamak gibi bir fiili işlemek için beyin yoksunluğu gerekir
o yüzden oyun oynamayacaksan telefonu zorlamayacaksan al kullan 10 senede gider
kişiye özel bonus gibidir iPhone, kişisel kullanıma bağlı
Knk oda çok büyük be erkeğin taşıyabileceği bir tel değil cebe zor giriyor eğilemezsin17promax batarya konusunda bayağı iyi 10 saat yüzde 75 şarj varken slot çevirdim ekran bir kere kapanmadan yemek wc de bile devam ettim. 32 ye düştü , battık haliyle sonra şarja saldım 19dk da yüzde yüz oldu efsaneeee..
FavorimIphone Air diye bi model duyurmuştu. İnce tasarımı çok güzel onun ama niyeyse pek tutmadı galiba
uzak dur kronik telefonIphone Air diye bi model duyurmuştu. İnce tasarımı çok güzel onun ama niyeyse pek tutmadı galiba
Bence yanlış düşünüyorsun bende 17promax 15pro ve 11 var yemin ederim 15 ve 11 e çöp gibi bakıyorum bu 17promaxi kullanırken 1,95 boy 120 kilo adamım bana normal ve cebe de sığıyor. Büyük rahatlıkKnk oda çok büyük be erkeğin taşıyabileceği bir tel değil cebe zor giriyor eğilemezsin
Pozukkkkuzak dur kronik telefon
Adam haklı dagilinİdefix te 512 gb olanın fiyatı 33k Sen 2.el cihazı 30k ya satıcam diyorsun İnşallah satarsın Kardeş ama çok zor.
üstad ikinci el sevemiyorum sen parayı vur at masaya bi 100k kalanı ben hallederimSana 17 promax yakışır beybim benim cihazı satim mi sana 170 e anlaşırız 😂😂
Çok premium görüntüsü var ya. Honor da tıpkı bunun gibi bi telefon duyurmuş. Android air yapmaya calismislaruzak dur kronik telefon