Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Telefon Hakkında

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,793
20,197
113
Arkadaşlar 2 hafta önce elim genişti medyamarkttan xiomi 15 t aldım 37 bine, kutu garanti hepsi duruyor telefon aldığım gibi
Bunu en uygun fiyata nasıl elden çıkarabilirim bilgisi olan var mı
Minimum 29-30 a birakcam onun altında olursa satmayacagim.

Bilen bilir cihaz çok iyiEkli dosyayı görüntüle 970274
Telefoncular 20-23 civarı verir kendin cihazın dediğin gibiyse , sarı siteye Facebook a koyarak 28-30 bandında satabilirsin zor gider ama satılır.

AdilKocari

Tanınmış üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
183
93
28

VenceremosBA

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
5,518
871
113
android bu devirde kullanılmaz
iphone 16 pro kullanıyorum bu cihaz dahi bana yeterli gelmiyor artık
17 geçmeyi düşünüyorum elime para geçtiği zaman
en iyi android yerine 60 hertz iphone 11 tercih ederim
Benim bi arkadaş bildim bileli iphone kullanıyor ilk telefonu iphone 6 idi. En az 6-7 yıl kullandı. Sonra iphone 11e geçti onu da bi o kadar kullandı. Belki de daha fazla. Gerçekten uzun vadede iyi iphonelar. Bi yerden sonra şarj sorunu vs yenilemek gerekiyor tabi

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,909
28,078
113
Benim bi arkadaş bildim bileli iphone kullanıyor ilk telefonu iphone 6 idi. En az 6-7 yıl kullandı. Sonra iphone 11e geçti onu da bi o kadar kullandı. Belki de daha fazla. Gerçekten uzun vadede iyi iphonelar. Bi yerden sonra şarj sorunu vs yenilemek gerekiyor tabi
ben oyun oynayacağım telefonun anasını belleyeceğim ufacık beynimle pubg mobile oynayacağım diyorsan apple'dan uzak dur
benim beynim yeteri kadar çalışıyor o yüzden telefonun anasını bellemeyip güzel güzel tarayıcıda forumda instagram'da takılacağım diyorsan hiç düşünmeden al
kişiye göre değişir o yüzden ben iphone kesin almalısın diyemem ancak telefonda oyun oynamak gibi bir fiili işlemek için beyin yoksunluğu gerekir
o yüzden oyun oynamayacaksan telefonu zorlamayacaksan al kullan 10 senede gider
kişiye özel bonus gibidir iPhone, kişisel kullanıma bağlı

BYTENNİS

NO LİMİT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,920
2,104
113
Kesinlikle ipone dostlar her yönden güvenlik hız kamera bir tek bataryası kötü bana kalırsa

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,730
31,345
113
Kesinlikle ipone dostlar her yönden güvenlik hız kamera bir tek bataryası kötü bana kalırsa
17promax batarya konusunda bayağı iyi 10 saat yüzde 75 şarj varken slot çevirdim ekran bir kere kapanmadan yemek wc de bile devam ettim. 32 ye düştü , battık haliyle sonra şarja saldım 19dk da yüzde yüz oldu efsaneeee..

VenceremosBA

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
5,518
871
113
ben oyun oynayacağım telefonun anasını belleyeceğim ufacık beynimle pubg mobile oynayacağım diyorsan apple'dan uzak dur
benim beynim yeteri kadar çalışıyor o yüzden telefonun anasını bellemeyip güzel güzel tarayıcıda forumda instagram'da takılacağım diyorsan hiç düşünmeden al
kişiye göre değişir o yüzden ben iphone kesin almalısın diyemem ancak telefonda oyun oynamak gibi bir fiili işlemek için beyin yoksunluğu gerekir
o yüzden oyun oynamayacaksan telefonu zorlamayacaksan al kullan 10 senede gider
kişiye özel bonus gibidir iPhone, kişisel kullanıma bağlı
Mobil oyunla işim olmuyor ya bro sevmiyorum. En fazla Pokemon card oynarım o kadar :D ben hiç kullanmadım ama abimde 15 var bayağı bi inceledim hayran kaldım. Kamerada özellikle video kalitesi ve özellikleri manyak. Film çekersin ya bu kaliteyle

BYTENNİS

NO LİMİT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,920
2,104
113
17promax batarya konusunda bayağı iyi 10 saat yüzde 75 şarj varken slot çevirdim ekran bir kere kapanmadan yemek wc de bile devam ettim. 32 ye düştü , battık haliyle sonra şarja saldım 19dk da yüzde yüz oldu efsaneeee..
Knk oda çok büyük be erkeğin taşıyabileceği bir tel değil cebe zor giriyor eğilemezsin

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,730
31,345
113
Knk oda çok büyük be erkeğin taşıyabileceği bir tel değil cebe zor giriyor eğilemezsin
Bence yanlış düşünüyorsun bende 17promax 15pro ve 11 var yemin ederim 15 ve 11 e çöp gibi bakıyorum bu 17promaxi kullanırken 1,95 boy 120 kilo adamım bana normal ve cebe de sığıyor. Büyük rahatlık