- 7,816
- 3,735
- 113
Bayanlar para edecek şeyleri sever iPhone 17 turuncu en idealiLan arkadaşım kardeşim , manitacilik durumu değil , iki saattir kararsız kaldım yarın nasipse alacm 17 bayanlar için kullanislimi öyle fikir almak istedm
Bayanlar para edecek şeyleri sever iPhone 17 turuncu en idealiLan arkadaşım kardeşim , manitacilik durumu değil , iki saattir kararsız kaldım yarın nasipse alacm 17 bayanlar için kullanislimi öyle fikir almak istedm
Maddi sıkıntı ya düşmeyeceksen 17 iyidirLan arkadaşım kardeşim , manitacilik durumu değil , iki saattir kararsız kaldım yarın nasipse alacm 17 bayanlar için kullanislimi öyle fikir almak istedm
tanıdıgım bütün genç dimağğğlar iphone kullanıyor anneler oppo xiami kullanıyorLan arkadaşım kardeşim , manitacilik durumu değil , iki saattir kararsız kaldım yarın nasipse alacm 17 bayanlar için kullanislimi öyle fikir almak istedm
Bana mı diyorsun sen onu testes , sen beni nekadar tanıyorsun biladerim boş yorum yapma işine bakYine kumarda üç kuruş para kazandıktan sonra hayal dünyalarına dalmış insanların açtığı bir konu daha..
Dost git kendine telefon al telefonun yanık batarya kokusu buraya kadar geldi.
Estetik duruşu rengi modası popülerliği yüzünden turuncu İphone 17'dir.Eyvallah kral heralde öyle bişey yapacaz paraya kıyıp 16 ya bakmıştım ama turuncu Alacam ozaman kime sorsam en iyisi o yani alınacak bayana
sen kıroya benziyon bence kıro ve biraz saygılı olmaya çalışan modelEyvallah kral heralde öyle bişey yapacaz paraya kıyıp 16 ya bakmıştım ama turuncu Alacam ozaman kime sorsam en iyisi o yani alınacak bayana
Dostum xiaomi 17 pro max al fiyat performans cihazıÇok değerli bir bayan arkadaşıma manitadan öte kardeşten öte o şekil bir arkadaşa telefon alacam beyler , önerisi olan varmı bütçe limiti 150 k ya kadar ama iPhone 17lerden mi gitsem yasa iphone serisinden kullanan böyle kibar bir telefon oneririmsnz ekranı çok küçük olmayacak ama kusura bakmayın böyle bir konu açtığım için 2 saattir araştırıyorum buraya da yazayım dedim
.
seni tanımıyorlar babaa şuradan 5-6 kişiye roll actır da tanısınlarBana mı diyorsu
Bana mı diyorsun sen onu testes , sen beni nekadar tanıyorsun biladerim boş yorum yapma işine bak
Yok @MrRobot a dedimBana mı diyorsu
Bana mı diyorsun sen onu testes , sen beni nekadar tanıyorsun biladerim boş yorum yapma işine bak
Aynen kro altta asilıyor biladerimsen kıroya benziyon bence kıro ve biraz saygılı olmaya çalışan model![]()
aynen panpa 150k ya telefon mu alınır millet kafayı sıyırmış ben o paraya çok güzel dede 1000 oynarım150 k ya telegifonmu alınır kendine alda anlarım bee
Hiç değilse çar çur olmamış olur manevi değeri kalır telefonu alırsaaynen panpa 150k ya telefon mu alınır millet kafayı sıyırmış ben o paraya çok güzel dede 1000 oynarım![]()
Lan kardeşten öte çok iyiliği var bende kiyacaz paraya güzel bir jest yapayım dedim kankiKeşke bayan olsaydık parasızlık derdi olmazdı 😄
Al baba İphone 17'i geç burası aslında bu konu hakkında fikirleri sorman gereken son yerlerden.Lan kardeşten öte çok iyiliği var bende kiyacaz paraya güzel bir jest yapayım dedim kanki
Kanki her aldığımızı kumardan kazanmiyoruzki kumarın kazananı olmazki milyonlar batırmış biriyizaynen panpa 150k ya telefon mu alınır millet kafayı sıyırmış ben o paraya çok güzel dede 1000 oynarım![]()