Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Telefon Önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,818
3,737
113
Lan arkadaşım kardeşim , manitacilik durumu değil , iki saattir kararsız kaldım yarın nasipse alacm 17 bayanlar için kullanislimi öyle fikir almak istedm
Bayanlar para edecek şeyleri sever iPhone 17 turuncu en ideali

MrRobot

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,215
1,319
113
Lan arkadaşım kardeşim , manitacilik durumu değil , iki saattir kararsız kaldım yarın nasipse alacm 17 bayanlar için kullanislimi öyle fikir almak istedm
tanıdıgım bütün genç dimağğğlar iphone kullanıyor anneler oppo xiami kullanıyor

demir41

Tanınmış üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
421
474
63
Eyvallah kral heralde öyle bişey yapacaz paraya kıyıp 16 ya bakmıştım ama turuncu Alacam ozaman kime sorsam en iyisi o yani alınacak bayana

demir41

Tanınmış üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
421
474
63
Bana mı diyorsu
Yine kumarda üç kuruş para kazandıktan sonra hayal dünyalarına dalmış insanların açtığı bir konu daha..
Dost git kendine telefon al telefonun yanık batarya kokusu buraya kadar geldi.
Bana mı diyorsun sen onu testes , sen beni nekadar tanıyorsun biladerim boş yorum yapma işine bak

MrRobot

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,215
1,319
113
Eyvallah kral heralde öyle bişey yapacaz paraya kıyıp 16 ya bakmıştım ama turuncu Alacam ozaman kime sorsam en iyisi o yani alınacak bayana
sen kıroya benziyon bence kıro ve biraz saygılı olmaya çalışan model :D

JackReacher

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,576
2,037
113
Çok değerli bir bayan arkadaşıma manitadan öte kardeşten öte o şekil bir arkadaşa telefon alacam beyler , önerisi olan varmı bütçe limiti 150 k ya kadar ama iPhone 17lerden mi gitsem yasa iphone serisinden kullanan böyle kibar bir telefon oneririmsnz ekranı çok küçük olmayacak ama kusura bakmayın böyle bir konu açtığım için 2 saattir araştırıyorum buraya da yazayım dedim
.
Dostum xiaomi 17 pro max al fiyat performans cihazı

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,818
3,737
113
Keşke bayan olsaydık parasızlık derdi olmazdı 😄

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...