Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Telefonumun Hiçbir Siteyi Yüklemiyor

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,016
51,005
113
Bendede böyle oluyordu ben google chromu silip tekrardan google chrome indiriyordum telefonu kapatıp sitelere giriyordum bu da olmazsa opera indir orda kesin girersin
Opera indirdim böyle kaldı yine, sekmeyi alta alınca siteye girdiği görülüyor ama sitelere girmiyor

Ekli dosyalar

rollercoaster

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
840
342
63
wifi eve yeni falan mı bağlattın dostum güvenli internet açık olabilir ara bi sor istersen internet sağlayıcını

Victorosimhen

..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,628
7,419
113
Güvenli İnterneti kapatttt

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,016
51,005
113
wifi eve yeni falan mı bağlattın dostum güvenli internet açık olabilir ara bi sor istersen internet sağlayıcını
Yok ya hem kendi evimden hem 7272737 evden bağlandım hem de veriden de bağlandım betco Sitelerin hiçbirine girmiyor

rollercoaster

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
840
342
63
Yok ya hem kendi evimden hem 7272737 evden bağlandım hem de veriden de bağlandım betco Sitelerin hiçbirine girmiyor
bilemedim usta ben geçen ay interneti değiştirdim bi öyle olmuştu türk telekomu aradım kapattırmıştım ondan sordum

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,016
51,005
113
Lan betcolar ben size maptım al çocukları hem paralarımı alıyorsunuz hem de girmiyor betcolara

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,016
51,005
113
Yedek telefonumdan giriyorum internetle alakalı bir şey değil telefonla alakalı bir şey ya