- 34,546
- 19,157
- 113
Çocuk kilidini kapat laDüzelmiyor deli etti opera indireyiö birde bakalım
Çocuk kilidini kapat laDüzelmiyor deli etti opera indireyiö birde bakalım
Flashscore a anında giriyor tık diyeGirmez dost flashscore yaz oraya girmiyorsa model ile alaka
😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡Çocuk kilidini kapat la
Abi giriyordu hiçbir şeye dokunmadım aniden girmemeye başladıÇocuk kilidini kapat la
kanka wifi bağlıyken bi dns de yazan bölümün resmini atsanaWifi den de girmiyor
Bro geçmişi sil başka siteye giriyormuAbi giriyordu hiçbir şeye dokunmadım aniden girmemeye başladı
Opera indirdim böyle kaldı yine, sekmeyi alta alınca siteye girdiği görülüyor ama sitelere girmiyorBendede böyle oluyordu ben google chromu silip tekrardan google chrome indiriyordum telefonu kapatıp sitelere giriyordum bu da olmazsa opera indir orda kesin girersin
Yok abi bekle betcoları denedim hep, betco olmayan site denicemBro geçmişi sil başka siteye giriyormu
Vpn thunderiindirip dene canoYok abi bekle betcoları denedim hep, betco olmayan site denicem
Lan bu nedir aq sekabete holigana falan giriyor betcoları yüklemiyor sadeceYok abi bekle betcoları denedim hep, betco olmayan site denicem
Yok ya hem kendi evimden hem 7272737 evden bağlandım hem de veriden de bağlandım betco Sitelerin hiçbirine girmiyorwifi eve yeni falan mı bağlattın dostum güvenli internet açık olabilir ara bi sor istersen internet sağlayıcını
GirmiyorVpn yükle dene
bilemedim usta ben geçen ay interneti değiştirdim bi öyle olmuştu türk telekomu aradım kapattırmıştım ondan sordumYok ya hem kendi evimden hem 7272737 evden bağlandım hem de veriden de bağlandım betco Sitelerin hiçbirine girmiyor