- 79,016
- 51,005
- 113
Betco altyapısından banlanmış falan olamam di mi
tuş içerden basılı kalmışArkadaslar anlayan varmi sabhatndir tel3fonum bu sekilde ne kapaniyor ne aciliyor dondu tus kilidi ne yapabilirim
güvenli internet bazı altyapıları açmıyor vpn kullan istersen türk telekomun aile profili betcoyu açmıyor bilgin olsun
İphone xs max krall bunu naisl yapalim arada oluyor son 1 aydir boyle sikinti yapiyortuş içerden basılı kalmış
reis bilgine güveniyorsan aç tuşu sök tuşsuz kullan ama telefoncuya götürürsen 400 tl bile tutmaz içine sıvı girmiş büyük ihtimalle veya orası tıkanmış eline çözemezsin kolay kolay tahminimceİphone xs max krall bunu naisl yapalim arada oluyor son 1 aydir boyle sikinti yapiyor
Yok aga internetle alakası yok 2 telefonla geziyorum ben diğer telefondan her siteye giriyor aynı bağlantıdangüvenli internet bazı altyapıları açmıyor vpn kullan istersen türk telekomun aile profili betcoyu açmıyor bilgin olsun
kanka vpn ile denesene o zamanYok aga internetle alakası yok 2 telefonla geziyorum ben diğer telefondan her siteye giriyor aynı bağlantıdan
Aga vpn açınca şöyle diyo bak dur ss atıcamkanka vpn ile denesene o zaman
Bakkanka vpn ile denesene o zaman
kanka konum olarak tr yapıyorsun dimi vpnde
Yok aga öyle vpn var mı ios için önersene bu oto kendi ayarlıyorkanka konum olarak tr yapıyorsun dimi vpnde
Ben cozucem bekle telin resmi varmiYok aga öyle vpn var mı ios için önersene bu oto kendi ayarlıyor
Kanka resmi yok iphone 8 işte düzBen cozucem bekle telin resmi varmi
rabiit vpn turbo hot shield vpnmasterYok aga öyle vpn var mı ios için önersene bu oto kendi ayarlıyor
Aga iosGoogle play store yok demi sende ocean browser indirebilirsen bu uygulama vpn li tarayıcı bir dene istersen