- 80,970
- 54,137
- 113
Bi tane atar iade olur belki 90 da 2 olr
Bi tane atar iade olur belki 90 da 2 olr
dost Eal Adrid üzmez atar
helal Rıza Hocam devreyı goremıcen Ama olsun gonlumuzdesınBi tane atar iade olur belki 90 da 2 olr
Seviyoruz seni onur nereye la hemen garı gibi muhabbet yapıyozSiz zenginler çok kırıcıısınız para sizi bozmuş biz gidelim burdan @JoeQuanqa
nereye gidicez az öteye gittim mi nefes nefese kalıyorum açlıktan kendi midem bulanıyor yolda ölürüz felanSiz zenginler çok kırıcıısınız para sizi bozmuş biz gidelim burdan @JoeQuanqa
Ahdjadh 😂nereye gidicez az öteye gittim mi nefes nefese kalıyorum açlıktan kendi midem bulanıyor yolda ölürüz felan
Kanka olur oyle işler 50k bozum yaptim kafam hala orada aq paramiza cokerlerse naneyi yeriz
WhatKanka olur oyle işler 50k bozum yaptim kafam hala orada aq paramiza cokerlerse naneyi yeriz
Canlısını ayarlarım konum nedirhelal Dost Bana Şişme karı Lazım varmı varsa alırımyanlıs anlama
![]()
Yok reis 😁 iphone 15 var saka maka varmi alıcı verelim 48k son olurhelal Dost Bana Şişme karı Lazım varmı varsa alırımyanlıs anlama
![]()
yok bana lazım degil sukur Ben 1 kıvanc 2 sully cum arkadasa Lazım Sordu bugunde aklıma geldıCanlısını ayarlarım konum nedir
kapalı kutumuYok reis 😁 iphone 15 var saka maka varmi alıcı verelim 48k son olur
50 vereyim 2 liraya da 1 tane 22lik Latin kaçak göçmenYok reis 😁 iphone 15 var saka maka varmi alıcı verelim 48k son olur
o değil 6. golü atan marta da bi fizik var uff kuponun yatmasını unutursun öyle bi bebeksiii
Evet kapali kutu fatura herşey var 128 gb , 48 bırakırım, ustune sen bisey alirsan senindirkapalı kutumu
50k mi, wp vereyim adres ver50 vereyim 2 liraya da 1 tane 22lik Latin kaçak göçmen